Kenen hallitus?

Kenen hallitus tämä sinimusta hallitus oikein on ja kenen hallitus se ei ole?


Nyt on tullut selkeästi esiin ainakin se ettei tämä sinimusta hallitus ole hyvä köyhille, eikä duunareille, eikä tietenkään mamuille.


Kenelle tämä hallitus sitten oikein on hyvä?

Se on ainakin tullut selväksi että hallitus on ollut hyvä yrityksille, siitäkin huolimatta että nekin kärsivät nyt näistä lakoista, mutta kun hallitusohjelman sanamuoto on kopioitu suoraan työnantajien papereista, korjaamalla vain  pilkkuvirheet, niin pitäisihän niiden nyt olla tyytyväisiä.  Kai ne sitten ovat.


Persujenkin pitäisi olla tyytyväisiä, ennen kaikkea siihen että  nyt ne ovat  saaneet aikaan sen mistä aina ovat haaveilleet, kun kehitysapua rajoitetaan ja kun turvapaikkojen määrää karsitaan. 

Se vain ei taida kuitenkaan olla se luvattu pelastus Suomelle,  vaikka poliittisessa retoriikassa äänestäjille  on luvattu että juuri tässä maahanmuuttopolitiikassa on se Suomen pelastus.

Varmaankaan persut eivät myöskään  ole tyytyväisiä pääministerin tiukkaan asenteeseen persuministerien rasistisia puheita kohtaan.

Varmaankin myös monet persuja kannattavat ja persuja äänestäneet köyhät ja duunarit miettivät että kenen puolella he nyt oikein olisivat, kun hallitus kyykyttää köyhiä ja nöyryyttää duunareita.


Kokoomusväen luulisi ainakin olevan tyytyväinen, kun hallitus selkeästi parantaa nyt juuri sen ”paremman väen” asemaa. Sitä ”parempaa väkeähän” se kokoomusmielinen väestö nimenomaan edustaa. 

Mutta ei, ei se niin mene.  Monet ”paremman väen” edustajat eivät tämän hallituksen toimista pidä.

Esimerkkinä vaikkapa entinen merkittävä kokoomuspoliitikko, joka aiemmin kieltäytyi Helsingin pormestarin virasta, jota kokoomus oli hänelle tarjoilemassa,  odottaen vastineena saavansa myötätuntoa tulevia toimenpiteitään kohtaan (köyhien kyykyttäminen ja duunareiden nöyryyttäminen)


Seuraavassa lainaus Kirsi Pihan ajattelusta

Hallitusyhteistyö perussuomalaisten kanssa oli virhe. Se oli suuren mittakaavan virhe yhteiskunnallisesti. Perussuomalaisen puolueen arvopohja ei rakennu ajattelulle vaan ennakkoluuloille. Viimeistään puheenjohtaja Riikka Purran julkitulleet kirjoitukset osoittavat sen. Niissä ei puhuta maahanmuuttopolitiikasta vaan ihmisistä ja viha kohdistetaan suoraan ihmisiin, ei vaikkapa poliitikkoihin, jotka ovat luoneet nykyisen maahanmuuttopolitiikan kehykset. Se oli taktinen virhe; monen kymmenen vuoden haaveet ”omasta hallitusohjelmasta” sumensivat ison kuvan. Ajatus siitä, että ottamalla perussuomalaiset hallitukseen estettäisiin näiden kannatuksen kasvu oppositiossa itsen kustannuksella, on virhe. Hallitusyhteistyö ja ”oikeistolaisin hallitus” oli myös strateginen virhe. Kokoomus ajautuu tämän virheen takia paikkaan, jossa sen on vaikea enää katsoa peiliin.

https://kirsipiha.fi/nollatoleranssi/?fbclid=IwAR2pOwE6L0dVz_8v4_nOP0EFGwnFOxCdVyBGGOvDmbzGPet5U9T9G8u_j8s

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu