Kiihottaminen kansanryhmää vastaan

Kiihottaminen kansanryhmää vastaan,  tai ainakin oikeus siihen, on eräs hallitusneuvotteluja käyvän perussuomalaisen puolueen kynnyskysymyksistä.


Kun puolueen kannatus eduskuntavaaleissa on viidennes ja hallituskoaliitossa persujen osuus on kolmannes, ei voi olla niin että persut saavat kaikki kynnyskysymyksensä ajettua mukaan hallitusohjelmaan.  

Muita kynnyskysymyksiä ovat mm. vihreästä siirtymästä luopuminen, ja maahanmuuton kieltäminen. Ei enää mamuja katukuvassa maisemaa pilaamassa, eikä tuulimyllyjä kansallismaisemassa, joihin linnut ja lepakot törmäilee.

Persut eivät lisäksi suvaitse kehitysapua ulkomaille, sekin pitäisi siis heidän mukaansa kieltää. 


Muut kynnyskysymykset ovat sitten EU:hun liittyviä, kuten se ettei Suomi enää osallistu EU:n uusiin yhteishankkeisiin, tai yhteisiin päätöksiin jos niistä aiheutuu kustannuksia tai jos ne edellyttävät EU:n yhteisvelkaa.


Joku noista kynnyskysymyksistä on sellainen joihin muiden hallituspuolueiden pitää suostua, jotta hallitus saataisiin kasaan ja persut siihen mukaan.

Luulisin että tuo vihapuheiden ja kansanryhmää vastaan kiihottamisen laillistaminen on sellainen persuille hyvin tärkeä asia johon muut hallituspuolueet voisivat suostua, ei mitenkään helposti, mutta pitkin hampain.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu