Korona-ajan lopun alku näkyvissä

Rokotteita näyttäisi olevan tulossa suuria määriä Suomeen.  Samalla kevät on tulollaan.

Vielä ollaan varovaisia ja laitetaan lisää rajoituksia,  onhan pääsiäinen tulossa ja kaikki sen virpomiset, sukulaistapaamiset,  hengelliset tilaisuudet ja bilettämiset.

Viranomaiset ja hallitus tekevät viisaasti kun pelottelevat kansaa.  Kansalaisia on syytä pitää pelon vallassa ainakin pääsiäispyhien yli ja pelkoon on ihan oikeasti aihetta.


Mutta pääsiäisen jälkeen,  tarkoitan pääsiäisen jälkeisiä viikkoja,  tauti alkaa hellittämään rokotusten, kevään tulon, hallituksen uusien rajoitteiden ja ihmisten varovaisuuden ansiosta.  Luulen että tauti häviää nopeasti lähes kokonaan, mutta ei kokonaan.  Kokonaan tauti katoaa vasta kun laumasuoja on saavutettu, joskus syksyllä.

Mutta kun riskiryhmät on rokotettu, vaara alkaa olle suurelta osalta ohitse ja todennäköisesti jo kesällä elämä voinee jatkua suhteellisen normaalisti, mutta ei aivan täydellisen normaalisti.  Kulkurajoitukset maihin joissa tauti yhä riehuu pysynevät, mutta turvallisiin paikkoihin voi taas matkustaa ja Suomessa elämä palautunee lähes normaaliksi.

Mutta mistä silloin puhuttiin kun ei ollut koronaa.  Pitää varmaan alata muistelemaan.

 

https://www.verkkouutiset.fi/thl-paivitti-tiedot-ja-ennusteet-suomeen-saatu-yli-miljoona-rokoteannosta/#d6f673f6

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu