Kun Suomi lakkoilee

Kun Suomi lakkoilee  se on sama kuin tehtäisiin negatiivista myynninedistämistyötä.

Kun presidentti ja politikot yrittävät saada maastamme myönteistä kuvaa maailmalla viemällä yrityselämän edustajia mukanaan edustusmatkoille maailmalle, samojen firmojen työntekijät vetävät maton ja vientiponnistelujen alta lakkoilemalla ja tukilakkoilemalla.

Jokainen suomalaisten lakko ja tukilakko on suoraa tukea kilpailijamaiden vientiponnisteluille. Jos lakot onnistuvat, eli työnantajapuoli suostuu työrauhan vuoksi työntekijäpuolueen vaatimuksiin,  lakothan aiheuttavat työnantajille valtavasti tappioita jokaisen lakkopäivän osalta, niin jokainen myönnytys vaikuttaa kilpailukykyyn, eli se on suoraa tukea kilpailijamaiden myynninedistämiskampanjoille.

Lisää lakkoja on tänä syksynä tulossa vaikka postin paketoijien palkoista saataisiinkin sopu aikaiseksi.

Työnantaja pyrkii pistämään hanttiin Suomen kilpailukyvyn  rapauttamisyrityksille, mutta työnantajalla on vain rajalliset mahdollisuudet puolustaa Suomen  kilpailukykyä ja yritysten mahdollisuuksia pitää yllä Suomalaisten työllisyyttä vastustamalla liittojen vaatimuksia.

Suomalaiset eivät osaa toimia yhteistoiminnassa kuten pitäisi.

Tämä maa ei tule tällä systeemillä pärjäämään. Tilanne ei ole niin hyvä että kiky- sopimukset voitaisiin purkaa ja massiiviset palkankorotukset olisivat mahdollisia.   Juuri tästä on hyvin pitkälle kiinni se pystytäänkö Suomessa parantamaan työllisyyttä hallituksen asettaman tavoitteen mukaisesti.

Jos työmarkkinoilla ei päästä kohtuullisiin ratkaisuihin, hallituksen toiveet ja halut työllisyyden kohenemisen suhteen jäävät pelkiksi haaveiksi ja hallituspuolueiden vaalilupaukset, jotka perustuvat parantuvaan työllisyyteen jäävät totetutumatta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu