Lintilän moka

Lintilä laittoi hauskan pilakuvan pääminiseristä ja toisesta tunnetusta demarista, Mäkysestä,  kaveriporukalleen.  Kai ministeritkin saavat kaveerata keskenään,  kai nekin kaipaavat keskinäistä sosiaalista kanssakäymistä, niinkuin muutkin ihmiset.  Kuva oli vähän tuhma, mutta voisi hyvin kuvitella että sen tarkoitus oli vain ilahduttaa pientä sisäpiiriä, eikä mitään sen kummempaa.

Kun tämä pila  sitten tuli julkisuuteen,  myöskään pääministeri,  demaripuhemiehistöstä pääministerin ohella eniten julkisuudessa ollut Mäkynen, eivätkä muutkaan demarit, näytä olevan hirveän vihaisia eikä loukkaantuneita.


Moka mikä moka,  sellaisia sattuu,  aina roiskuu kun rapataan ja kyllä ministeritkin saavat keskenään harrastaa sosiaalista kanssakäymistä ja huumoria ja voivathan he välillä pitää hauskaa ihan yksityisestikin.

Lintilän virhe oli siinä että hän lähti selittelemään ja valehtelemaan ja sitten selittämään valehtelemistaan.

Sinänsä en itse pitäisi edes tätä valhetta mitenkään vaarallisena.  Se on tyypillinen valkoinen valhe.  Lintilä yritti selittää että hän ei itse ole tähän tahdittomuuteen syypää,  mikä on varsin ymmärrettävää. 

Niin jokainen normaali ihminen olisi tehnyt, ministerit vaan valitettavasti eivät ole mitään normaaleja ihmisiä, ei ainakaan median, eikä äänestäjien silmissä,  muuten kyllä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu