Maahanmuuttovastainen öyhötys

Maahanmuuttovastainen öyhötys sai aikaan persujen suuren vaalivoiton,  mutta miten kävikään Englannissa, missä brexitistit saivat vaalivoittonsa vastaavalla öyhötyksellä jokunen vuosi sitten?

Maahanmuutto Britanniaan kaksinkertaistui EU-eron jälkeen

Todellisuus ei vastannut brexitistien toiveita.  Omat työttömät eivät työllistyneet ja työt jäivät tekemättä.  Niinpä 

Nettomaahanmuutto romahtikin hetkeksi juuri eron voimaan astumisen aikoihin, kun EU-maiden kansalaisten vapaa liikkuvuus päättyi. Samalla hallinto päätti höllentää maan viisumikäytäntöjä, jonka jälkeen maahanmuutto lähti taas nousuun.

Nyt Suomessa ollaan siis hölmöilemässä samalla tavalla kuin brexitistit Englannissa,  persujen vaatimuksesta, mikäli Orpo ja RKP suostuvat.  

Suostuvathan ne, koska Orpo haluaa toteuttaa vaalilupauksensa, köyhien kyykyttämisen ja veronalennukset rikkaille.  Se ei onnistu jos demarit on mukana hallituksessa, eivätkä demarit lähde mukaan persujen hölmöilyyn, eivätkä suostu menemään edes samaan hallitukseen.  Orpon hallitukseen demarit lähtisivät ja tekisivät kompromisseja siinä köyhien kyykytys-asiassa.  

Keskusta ei lähde nyt mihinkään hallitukseen, vaan nuolee haavojaan, sekä Sipilän hallituksessa, että Marinin hallituksessa saatuja haavoja, eikä halua enää lisää haavoja Orpon hallituksessa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu