Maailma koronan jälkeen

Maailma koronan jälkeen näyttää vielä olevan suurinpiirtein ennallaan. Erilaiset vaalituloksetkaan eri maissa eivät näytä vaikuttavan asioihin.  

Britanniassa tosin kaikki on nyt erilailla kuin ennen.  Maata johtaa nyt tlebanit, Boris Johnsonin johdolla.  Mamut on ajettu maasta, mutta nyt ollaan nyt tultu siihen johtopäätökseen että kaikki paha ei ollutkaan mamujen syytä ja heitä ollaan nyt houkuttelemassa takaisin Britanniaan.  

Vaikka britit eivät edelleenkään tykkää ulkomaalaisista, he haluavat että tankista saa bensaa ja kaupasta ruokaa, kuten ennenkin,   Jos bensaa ja ruokaa ei saa, se voi merkitä huonoa talebani-Boriksen hallinnolle, joka lupasi parantaa brittien oloja ajamalla mamut ulos maasta.  Nyt mamut on ajettu pois, mutta brittejä uhkaa ruokapula ja bensapula ja kysymys on myös siitä miten saada kalkkunoita ja kinkkuja joulumarkkinoille.  Englannin kansantalouden käppyrät eivät muutenkaan hyvältä näytä.


Saksassa mamuvastaiset talebanit eivät näytä menestyvän yhtä hyvin kun Englannissa ja maa onkin paljon paremmassa asemassa taloutensa puolesta kuin Englanti. 

Suomessa mamuvastaisuus on toistaiseksi vielä puolta vahvempaa kuin Saksassa, mutta paremmin menee silti täälläkin kuin Englannissa.


Amerikassa myrskyt ja tulvavedet ovat rikkoneet Trumpin rakentamat rajamuurit etelään, eivätkä ne enää estä laittomien siirtolaisten maahantuloa, mutta maa tuntuu kestävän hyvin maahantulijoiden taloudelle aiheuttamat rasitukset ja USA:n talous porskuttaa.

Eivät ne Trumpin muurit ole kyllä ennenkään estäneet sellaisia maahantulijoita joilla on ollut mukanaan tarpeeksi pitkät tikapuut.


Kiina, Venäjä ja Valko-Venäjä jatkavat entisellä tiellä.  Kiina on kapitalistinen maa jota johtaa kommumistipuolue ja Venäjää ja Valkovenäjää hallitaan samaan tapaan kuin silloin kun ne olivat vielä kommunistivaltioita.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu