Median vapaus Suomessa uhattuna?

Hyökkäys Suomen vapaata mediaa vastaan oli Suomen toiseksi suurimman puolueen Tampereen puoluekokouksen  tärkein aihe tänä kesänä.  

Onko syytä olla huolissaan median vapauden suhteen tulevaisuudessa?  On.

Vastaus on kyllä, jos persut jatkavat suosionsa kasvattamista.  Jos persut saavat enemmän valtaa, niin kohta Suomessa kaikkien medioiden journalistinen linja on sama kuin Suomen Uutisten linja.

Suomen Uutisethan on perussuomalainen media, jossa kirjoitetaan vain perussuomalaisille mieleisistä asioista perussuomalaisille mieleisellä tavalla, eli toisin sanoen Suomen Uutiset on vapaan median vastakohta, siis epävapaa media, se on kuitenkin juuri sellainen media jonka persut haluaa ja sellaiseksi he haluavat muuttaa koko Suomen median..

Kun persut pääsevät Suomessa valtaan, se on samalla loppu median vapaudelle Suomessa.,  kansalaisille jää vain vapaus joko lukea  Suomen Uutisia, tai olla lukematta. Tällä hetkellä meillä on siis paljon enemmän vapauksia.  On vapaus olla lukematta hesaria ja vapaus olla kuuntelematta ja katsomatta YLE:n ja Maikkarin lähetyksiä.  Kun persut saavat lisää valtaa, nämä vapaudet siis ovat historiaa.

Kun persuille haitallinen, persujen kannalta epämukava media harjataan sivuun, toteutuu samalla Immosen unelma vahvasta ja urheasta  kansakunnasta, joka tuhoaa painajaisen jota kutsutaan monikulttiuurisuudeksi.

”I’m dreaming of a strong, brave nation that will defeat this nightmare called multiculturalism. This ugly bubble that our enemies live in, will soon enough burst into a million little pieces.”

Tämä Immosen unelma voi siis piakkoin toteutua.

Immosen, kuten monen muunkin entisen ja nykyisen persun natsi-taustoista on “vapaassa mediassa” spekuloitu kautta aikojen.

Tässä  linkissä asiaan liittyvää selittelyä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu