Meidän raja on EU:n raja ja EU:n raja on Puolan itäraja

Puolan rajan, EU:n rajan ja siis myös Suomen rajan yli yritetään nyt tunkeutua ilman lupaa, ilman asiakirjoja.  Tunkeutujia sponsoroi sama taho kuin aikanaan kuusi vuotta sitten tapahtunutta kansainvaellusta Eurooppaan.  Putin ohjaa tapahtumia taustalta, hänen käskyläisensä, Valko-Venäjän diktaattorin, hoitaessa käytännön toimet.


Mikä on homman tarkoitus?

Putinin pitkän tähtäimen ohjelmassa on Neuvostoliiton entisten valta-alueiden palauttaminen Venäjän hallintaan.  Putinin  pyrkimyksen esteenä on Nato ja EU.  Putin pyrkii kaikin tavoin hajottamaan näitä läntisten maiden liittoutumia ja se tapahtuu vahvistamalla eri tavoin eri maiden NATO- ja EU-liittoutumia vastustavia nationalistisia liikkeitä.  

Koska nämä nationalistit (natsit) ovat myös erittäin maahanmuuttokriittisiä ja rasistiseen ajattelutapaan vahvasti  kallellaan, paras tapa vahvistaa näitä separastisia liikkeitä on tunkea EU:n alueelle mahdollisimman paljon sellaisia ihmisiä jotka herättävät EU:n väestössä rasismipohjaista  maahanmuuttokriittisyyttä.  

Rasististen mielialojen nousu vahvistaa EU:n alueella maahanmuuttokriittisyyttä ja nationalistisia(natsimielisiä) kansanliikkeitä ja myös EU;n vastaisuutta.  Nationalistit katsovat ettei EU pysty suojelemaan heidän maataan, eikä heitä,  laittomilta ja laillisilta maahan tunkeutujilta.  

Itseasiassa EU on tässä asiassa, kuten monissa muissakin vastaavissa asioissa,  pelkästään sivusta katsoja, vailla mitään konkreettista valtaa puuttua asioihin.  Kaikki varsinainen valta EU:n alueella on kansallisvaltioilla. EU:lla on pelkästään koordinaattorin rooli, eli EU pyrkii sovittelemaan eri maiden toimia yhteiseksi politiikaksi. 

Mutta toki EU kelpaa tässäkin tapauksessa hyvin erilaisten nationalististen ryhmittymien,  syntipukiksi,  koska ne eivät mielellään syyllistä kansallisvaltioita, joita he oman idealisminsa mukaisesti kannattavat, samoin kuin he idealisminsa perusteella vastustavat EU:ta. 

EU-vastaiset mielialat EU:n sisällä on juuri se tavoite mihin Putin näillä toimilla pyrkii. Valko-Venäjä ja sen diktaattori ovat vain välikäsiä, jotka toteuttavat käskijänsä, Putinin, tahtoa.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu