Miesten päivä

Tänään on miesten päivä.  Kuulin TV:stä tänä aamuna tästä päivästä,  sekä myös vähän siitä mistä miesten vaikeudet heidän kannaltaan katsottuna tärkeimpien ihmisten kanssa ,  nimittäin naisten kanssa, oikein johtuvat.  Enhän minä niistä muuten mitään tietäisikään.  Tuli siitä sitten seuraavia  ajatuksia mieleen.

Miehet kuulemma keskittyvät elämässään liikaa siihen että perhe tulee toimeen, että auto on huollettu ja että asunto pysyy kunnossa.  Mies kuvittelee että se on hänen velvollisuutensa ja että se riittää, riittää myös naisen tyytyväisenä pitämiseen.   Naiset  on kuitenkin nykyään niin itsenäisiä ja taloudellisesti riippumattomia että heille muut asiat ovatkin kuulemma tärkeämpiä kuin ne käytännölliset.  

Naiset kuulemma kaipaa miehiltä huomiota hellyyttä ja hyvästä pitämistä, huolimatta siitä että sellaista miehistä huomiota ja varsinkin läheisempään kontaktiin pyrkimistä pidetään toisaalta miehisenä röyhkeytenä ja naisen alistamisena. 

Naiset  ovat siis kuitenkin, kaikesta metoo- hälinästä huolimatta,  sitä mieltä että miehen tulee kiinnittää heihin huomiota, pitää kosiskella, pitää helliä ja pitää olla kiva.   Naiset hakevat miehistään eroa sen takia että miehet eivät huomioi heitä tarpeeksi.  


Minua jäi tässä analyysissä ihmetyttämään se seikka että miksi naiset eivät arvosta sitä että miehet pitävät huolta autosta, asunnosta ja toimeentulosta ja mitä ihmettä ne oikein haluavat, kun toisaalta ne haluaa olla itsenäisiä naisia, taloudellisesti ja henkisesti miehistään riippumattomia ja lisäksi pitävät henkilökohtaista koskemattomuuttaan kovin tärkeänä.  Ei saa liikaa lähennellä, se kun ei sovi naisen arvolle, se on niin arvoa alentavaa.  

Jos mies sitten kiltisti toteuttaa näitä naisten toiveita ja haluja inhimillisestä kunnioituksesta ja  koskemattomuudesta ja koettaa keskittyä sen sijaan vaikkapa käytännön asioihin, koettaa olla mielistelemättä ja ahdistelematta naista, keskittyen  vaikkapa autotalliin ja kodista huolta pitämiseen, niin sekään ei kuitenkaan sitten naisille kelpaa.


Olisiko sittenkin vain parempi jos nainen ei yrittäisikään keksiä mitään syitä sille että mies ei enää kelpaa.  Kun ei kelpaa niin ei kelpaa ja sillä siisti.  Miksi sitä pitää selitellä ja miksi miestä pitää siitä syyllistää?

Ei muuta kuin lusikat jakoon ja muut miehet saavat sitten kokeilla puolestaan että josko olisivat  kelvollisia sille kovin kriittiselle naiselle.  Entinen mies saa lähteä kokeilemaan että kelpaisiko hän vielä  kenellekään toiselle naiselle.  Lapset joutuu siinä sitten kyllä vähän kuin sivusta seuraamaan vanhempiensa toilailuja.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu