Miksi persut eivät ole tyytyväisiä Purraan, eikä omiin ministereihinsä?

Perussuomalaisten kannatus laskee.  Siitä ei tietenkään kannata riemuita sen kummemmin, koska kansalaisten nykyisillä mielipiteillä ei ole merkitystä,  vain se merkitsee miten kansalaiset päättävät vaaleissa äänestää.

Mitatut mielipiteet tietenkin huomioidaan puolueissa ja tarkasti mietitään mitä pitäisi tehdä, jotta kannatus ei laskisi, jotta se pysyisi ennallaan, tai mieluimmin nousisi.


Tällaista ajatustyötä tehdään varnasti jatkuvasti kaikissa puolueissa ja varmasti myös erilaisten konsulttien toimesta, jos puolueella on varaa niiden palkkaamiseen.Mietin tässä että mikä olisi konsultin ratkaisu persujen ongelmaan,  siis siihen kannatuksen laskuun?

Konsultithan tekevät tätä työtä rahan takia, eikä ideologisista syistä, mistä syystä konsultti on varmasti parempi ongelmanratkaisija kuin ideologisesti ajatteleva ja mamuja vihaava persu.


Konsultti esittäisi varmasti ensimmäiseksi itselleen sellaisen kysymyksen että mihin persuja äänestäneet panivat toiveensa persuja äänestäessään,  mitä persut lupasivat ja mihin persuäänestäjät uskoivat.

Todennäköisesti persuäänestäjien usko perustui johonkin piiloviestintään, sellaiseen mikä ei olisi mahdollista, sellaiseen mitä ei konkreettisesti oikeasti luvattu, mutta äänestäjät saatiin kuitenkin uskomaan että sellainen muutos olisi mahdollista ja että se muutos tapahtuisi pesuja äänestämällä.

Todennäköistä on että myös tämä nykyinen vaalitulos,  tämä sinimusta hallitus, on jonkun konsultin suunnitteleman piiloviestinnän tulos.  Se konsultti on siis palkkansa ansainnut.Kun sitten käy niin kuin käy, eli piiloviestinnän lupaus ei toteudu ja äänestäjien pettymys alkaa näkymään mielipidemittauksissa, niin  sen seuraavan konsultin, sen joka yrittää palauttaa äänestäjien luottamuksen persuihin suunnittelemalla persuille uutta piiloviestintää,  haaste on melkoinen.  Mutta onhan se mahdollista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu