Miksi venäläiset eivät luota omaan koronarokotteeseensa?

Venäjällä riehuva koronaepidemia johtuu pääasiassa siitä etteivät venäläiset ole ottaneet rokotetta, vaikka Putin on käskenyt.  Eivätkö venäläiset luota rokotteeseensa. johtajaansa ja johtajiinsa?  Miksi venäläiset  sitten äänestävät tätä,  kerta toisensa jälkeen?

Olisiko vastaus se ettei Putin ole sallinut itselleen poliittisia kilpailijoita.  Kilpailijoille on keksitty rikoksia, joista heidät on tuomittu vankilaan ja jos mitään rikollista ei ole keksitty, niin heitä on ammuttu, tai heitä on myrkytetty.  Uskomatonta mutta totta.  


Venäläinen sputnik- rokote on tiettävästi ihan kelpo rokote, Se ettei sputnikia ole hyväksytty länsimaissa johtuu kuulemma siitä että kaikkea siihen rokotteeseen liittyvää ei ole samalla tavalla selkeästi ilmoitettu kuin mitä vaaditaan.  

Mitään muuta varsinaista syytä kieltää sputnik-rokote, tai olla hyväksymättä sitä,  ei tiettävästi ole.  Niistä maista missä sputnik on ollut käytössä ei ole tihkunut mitään negatiivista tietoa esim. jälkiseurauksista.  Negatiivista on vain se ettei sputnikiin oikein luoteta muuallakaan kuin Venäjällä, eivätkä ihmiset siis halua ottaa sitä, mutta suhtautuvat luottavaisemmin länsimaisiin rokotteisiin.

Sputnikin hyväksyttämuus lännessä voi olla myös politiikkaa.  Ainakin se ettei länsimaisia rokotteita ole Venäjällä hyväksytty on juuri sitä, politiikkaa.  Jos asia on näin sellainen politiikka on mitä suurinta tyhmyyttä.

Venäjällä epäluottamus sputnikiin on nyt johtanut siihen että tauti riehuu siellä. Se ei ole hyvä asia kenenkään kannalta katsottuna.  Suomeen ei voida päästää turisteja Venäjältä ja se rahavirta Suomeen on siis tukossa. Taudin leviämisvaara Venäjältä Suomen rokottamattomiin,  joita vielä löytyy melkein miljoona, on silti olemassa.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu