Mistä se kertoo  että persut erottavat entisiä ääniharaviaan?

Viimeinen persuista erotetuista on tunnettu persujen ääniharava Teuvo Hakkarainen.  

Mistä se kertoo ettei Teuvokaan enää nykypersuille kelpaa?

Onko Teuvon ajatukset muuttuneet, vai ovatko persut muuttuneet?


Teuvon tapa ajatella asioita ja nähdä maailma kelpasi ennen erinomaisesti paitsi persuille, myös äänestäjille ja persut sai Teuvon myötä paljon myönteistä kannatusta kansan parissa ja ihan konkreettisesti Teuvo toi persuille myös kovan potin ääniä.  Teuvon äänestäjät äänestivät paitsi Teuvoa, myös persuja, koska Teuvo oli persu.

Mitkä olivat ne asiat (maahanmuuttokriittisyys) joita Teuvon äänestäjät halusivat ajaa äänestämällä Teuvoa ja löytyykö persuissa edelleen sellaista henkeä ajaa sellaisia asioita (maahanmuuttokriittisyyttä) joita Teuvo ja häntä äänestäneet halusivat edistää. 


Kun mietin mitkä olisivat olleet ne asiat joita Teuvo ajoi ja mitä asioita Teuvon kannattajat Teuvossa arvostivat, niin mieleeni tulee vain  maahanmuuttovastaisuus, eli  maahanmuuttokriittisyys.

Aiemmin Persut olivat maahanmuuttokriittisiä ja Teuvo oli maahanmuuttokriittinen ja Teuvon ja persujen äänestäjät tukivat, kannattivat ja äänestivät  tätä maahanmuuttokriittisyyttä.


Onko tässä asiassa, tässä ”maahanmuuttokriittisyydessä” nyt  tapahtunut jotain?  Kenties persut, persueliitti siis, ovat oikeasti, hallitusyhteistyön myötä, muuttunut vähemmän maahanmuuttokriittiseksi, mikä ei kelpaa Teuvolle, eikä muille persuista erotetuille. Kelpaako se persujen äänestäjille, eli maahanmuuttokriittiselle kansalle?

Miten suhtautuvat persujen äänestäjät tähän persujen vähentyneeseen maahanmuuttokriittisyyteen, joka nyt näyttääkin  pääosin  muuttuneen kriittisyydeksi suomalaisia köyhiä kohtaan?


Pitää muistaa että maahanmuuttokriittisyys on se asia mikä nosti persut.  

  • Maahanmuuttokriittisyys on persuuden syvin olemus,
  • Maahanmuuttokriittisyys on persujen uskonto
  • Persuus on maahanmuuttokriittisyyttä

Mitä persuille tapahtuu kun sen ydintä nyt murretaan, erottamalla puolueesta alkuperäisiä maahanmuuttokriittisyyden ikoneja, niitä joihin kansa luotti,  niitä joita kansa äänesti juuri ”maahanmuuttokroitiikin” takia, mutta jotka nyt ovat menettäneet persujen johdon luottamuksen.

Tapahtuiko käänne siinä vaiheessa kun Orpo kesällä kielsi persujen rasistiset puheet ja julisti nollatoleranssin rasismille?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu