Mitä tapahtuisi jos Riikka Purra ja Petteri Orpo sättimisen sijaan alentuisivat kuuntelemaan lakkoilijoita?

Jos Riikka Purra ja Petteri Orpo ohittaisivat AY- pamput ja kutsuisivat vaikkapa lakkoilevat ahtaajat koolle,  tarjoaisivat makkarat ja pullakahvit ja kuuntelisivat mitä heillä on sanottavanaan.

Jos nämä hallituksen toimet, köyhien kyykytykset ja duunareiden nöyryyttämiset, olisivat todella niin välttämättömiä kuin mitä hallitus väittää, (miten se Orpo taas sen sanoikaan, en muista, mutta hän tarkoitti sitä ettei mitään muita vaihtoehtoja niille toimille ole), niin kyllä ahtaajatkin sen ymmärtävät, jos heille se oikealla tavalla selitetään.


Sinne tilaisuuteen voitaisiin ottaa mukaan myös sellaisia ihmisiä jotka ymmärtävät sekä taloudellisen tilanteen, että duunareiden huolet ja osaisivat selittää  nämä hallituksen toimet duunareille, sellaisella tavalla minkä duunari pystyisi ymmärtämään.


Tällainen nöyryyden osoitus, saksien heiluttelun sijaan, voisi olla sellainen seikka joka laukaisisi padon ja saisi duunarit hyväksymään heidän nöyryyttämisensä.  

Kun kerran pääministeri ja rahaministerikin nöyrtyivät tulemaan puhumaan ahtaajien kanssa, niin ahtaajatkaan  eivät enää voi kieltäytyä nöyrtymästä, jos  muuta vaihtoehtoa valtiontalouden pelastamiseksi ei kertakaikkiaan ole,  ja vaikka olisikin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu