Myy nyt, valmistaudu ostamaan.

Arvopaperin tämänpäiväisen artikkelin mukaan    ”Nuoret ja tyhmät” sijoittajat ovat vastuussa osakkeiden taivaisiin kivunneesta arvostuksesta” ,  mikä johtaa otsikon mukaiseen päätelmään, “myy nyt, valmistaudu ostamaan”.  

Minä en tietenkään osta ja myy mitään,  pikkurahoilla ei kannata pelata, jos pelaisin, en tietenkään levittelisi tällaista viestiä, joka pienentäisi minun mahdollisuuksiani tehdä voittoa, vaan päinvastaista viestiä “Osta nyt ja valmistaudu myymään”, mikä viesti parantaisi minun mahdollisuuksiani tehdä voittoa.

Näin siksi että koronan johdosta ihmiset eivät ole päässeet matkustelemaan ja tuhlaamaan rahojaan, eivätkä ole pämpänneet rahojaan ravintoloissa, mistä syystä lentoliikennöitsijät ja ravintoloitsijat ovat tappiolla, tai valtion tukiaisten varassa, mutta heidän asiakkaidensa lompsat pullottavat rahaa.

Tai, ei kaikkien asiakkaiden, sillä näiden uutisten mukaan se raha joka on jäänyt saamatta lentoliikennöitsijöiltä ja ravintoloitsijoilta on nyt kulkeutunut pörssiin,  koronan takia halventuneisiin osakkeisiin,  joiden arvo onkin ripeästi kohonnut.

Mutta jos on Arvopaperin artikkeliin uskominen, ja miksikäs ei, niin ”Nuoret ja tyhmät” sijoittajat ovat vastuussa osakkeiden taivaisiin kivunneesta arvostuksesta”.

Jos on tyhmyyttä sijoittaa rahaa osakkeisiin, niin se voi merkitä vain sitä että tiedossa on nopea arvon lasku,  muutenhan se ei olisikaan tyhmyyttä.   

Tietävätkö vanhat ja viisaat sijoittajat sitten sen että arvon lasku on tulossa?   No, eiväthän ne tiedä, mutta osakkeiden arvo on ollut nousussa jo pitkään, pitempään kuin koronakeväästä lähtien ja aina se joka on mennyt ylös on tullut myös alas,  näin ainakin tähän mennessä on aina tapahtunut.

https://www.arvopaperi.fi/uutiset/ap/a89a2e7e-527c-4a47-8052-7bdc11a48fb6?ref=newsletter:54c2&utm_source=Arvopaperi_Uutiskirje&utm_medium=email&utm_campaign=Arvopaperi_Uutiskirje

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu