Naton ja Venäjän  raja on pitkä

Naton ja Venäjän  raja on pitkä ja puolet siitä on Suomen rajaa. 

Kun Suomi liittyi Natoon Venäjän on paljon haastavampaa hyökätä Naton kimppuun.   Vaikka Venäjällä on sotilaita paljon, ne pitää ryhmittää koko rajan  mitalle ja kun Suomi on mukana natossa, sotilaita riittää rajalle puolta harvempaan.  Jos Suomi ei olisi mukana Natossa, Venäjän sotilaita, tykkejä ja panssarivaunuja riittäisi Naton vastaiselle rajalle puolta tiheämpään,  kun Suomen rajalle ei niitä tarvittaisi.


Suomen mukanaolo Natossa on siis muille natomaille  lottovoitto, kun Suomen osalle lankeaa vastata puolesta koko Naton puolustuksesta. Veikkaan kyllä ettei Suomen resurssit siihen riitä, 

Eivät Suomen resurssit riittäneet edellisen  sodankaan aikana Suomen puolustamiseen, vaan rauha piti tehdä Venäjän ehdoilla, tosin Venäjällä oli silloin vahvoja kumppaneita,  USA ja Englanti.  


Ovatko nämä Venäjän  kumppanit edellisen sodan aikana seuraavassa sodassa  Suomen puolella?  Sen aika tulee näyttämään.

Toistaiseksi näyttää nyt siltä että USA:n seuraava presidentti olisi vahvasti Putinin puolella. 

Trumpille on aina Amerikka etusijalla ja tämän filosofian perusteella, jos Amerikka on kerran etusijalla, Trumpin kannattaa asettua Venäjän ja Suomen välisessä sodassa voittajan puolelle, eli ihailemansa Putinin puolelle.  Näihän siinä todennäköisesti tulee käymään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu