Naton selän takana

Suomi ei vielä ole turvassa Naton selän takana, mutta nyt jo aletaan uhittelemaan Venäjälle.  Puhutaan venäläisten sotilaiden demonisoinnista, jotta niitä olisi helpompi tappaa ja lähetetään nenäkkäitä viestejä venäläisille kirjoitettuna tykistön ammuksiin.

Onko tämä nyt oikein viisasta? Ei ole.

On eri asia demonisoida Suomeen tulleita turvapaikanhakijoita kuin naapurissa olevan ydinasevallan sotilaita, jotka ovat Venäjälle ja venäläisille siviileille sotasankareita ja heidän turvansa pahaa maailmaa vastaan,  riippumatta siitä mitä me niistä sotilaista ajattelemme.


Tunteet on nyt tulleet joillakin kansalaisilla liiaksi pintaan ja joillakin politikoillakin.   Mopo keulii. 

Presidentti Niinistön pitäisi nyt puuttua asiaan ja koettaa rauhoitella tilanne, ennen kuin se menee pahemmaksi.  Presidentti pystyisi sen nyt kyllä hyvin tekemään.  Vaaleihin valmistautuvalla pääministerillä on vaikeampi tilanne ja sielläkin näyttävät tunteet nyt myös nousseen pintaan. 

Sotaa ja Venäjää pelkäävät kansalaiset voisivat tulkita pääministerin suorittaman tunteiden  tyynnyttelyn heikkoudeksi,  mikä ei olisi tietenkän demareille hyväksi vaaleja silmällä pitäen,  mutta jotain voisi Sannakin sanoa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu