Veronkevennykset ja lakot

Olivatko hallituksen duunareille tarjoilemat veronkevennykset, jotka tehtiin joko velaksi, tai köyhimpiä ja kurjimpia kansalaisiamme kyykyttämällä, suunniteltu,  duunareille etukäteen suunnattu lahjus, tulevien työelämän muutosten herättämän suuttumuksen hillitsemiseksi?

Todennäköisesti näin on. 


Monet duunarit eivät pidä mamuista. eivätkä muunsukupuolisista, eivätkä wokettamisesta ja ovat sen lisäksi isänmaallisia ja sitä mieltä että suomalaisten etua pitää ajaa eikä ulkomaanpelleille pidä jakaa hyvää suomalaista rahaa. Sen takia he äänestivät persuja.  

Jotta persut saisivat jotain näitä äänestäjilleen lupaamiaan tavoitteitaan ajettua, se on nyt liittoutunut kokoomuksen kanssa, koska mitään muita vaihtoehtoja ei oikeastaan ole.

Kokoomus puolestaan on todennut että nyt jos koskaan on tilaisuus edistää ja toteuttaa heidän sponsoriensa, eli työnantajien ja pääomapiirien tavoitteita. 


Ei kummallakaan, ei persuilla, eikä kokoomuksella, ole oikeastaan varaa perääntyä hallitusohjelmasta, koska voi olla ettei toista tilaisuutta edistää niitä tavoitteita joihin he nyt pyrkivät enää tule,  eivätkä kristilliset ja RKP asetu vastahankaan ja kaada hallitusta, koska heidänkin tavoitteitaan on tässä pelissä varmasti otettu huomioon.


En siis usko että näillä lakoilla ja tulevilla lakoilla olisi mitään vaikutusta hallituksen politiikkaan.  Suosittelisin siis duunareita tyytymään tilanteeseen ja odottamaan seuraavia eduskuntavaaleja joissa voi uudestaan määritellä sen millaista politiikkaa seuraavan hallituksen halutaan toteuttavan.

Duunareiden pitäisi siis lopettaa nämä ääliömäiset lakkoilut ja tunnustaa että tuli valittua edellisissä eduskuntavaaleissa väärä numero, josta tämä tilanne mikä nyt on, on sitten seurauksena.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu