Normandian maihinnousu

Normandian maihinnousu oli hieno ja merkittävä  tapaus.  Anglit tulivat kaikki yhdessä pelastamaan Eurooppaa natsien kynsistä.

Mutta onko Eurooppa pelastunut?

Natsit ovat parastaikaa valtaamassa venäläisten tuella Eurooppaa,  tällä kertaa sekä asein, kuten Ukrainassa, että ilman aseita, hybridivaikuttamisen kautta. Natsit levittävät sanomaansa laajalla rintamalla,  joko Putinin trollitehtaiden avustamana, tai omien trollitehtaiden avulla. 


Venäjä on jo omaksunut natsismin ja on nyt levittämässä sitä sotaisin menetelmin Ukrainan kautta ja hybridivaikuttamisen kautta Euroopassa, Amerikassa ja Suomessa.  

Erilaiset oikeistopopulistiset järjestöt Euroopassa ovat kovasti putinmielisiä. Slovakiassa, Unkarissa ja Italiassa putinmieliset ovat valtapuolue ja  vallassa, mutta myös muualla, myös Suomessa, nämä natsimieliset äärioikeistolaiset populistit ovat vahvoilla.


Tällä kertaa edes englantilaisista ja amerikkalaisista ei ole apuja natsi-invaasion torjumisessa Euroopassa, koska kaikissa  maissa on omat natsinsa,  Englannissa brexitistit ja reform- puolue ja Ameriikassa trumpistit.

Näyttää vähän siltä että tällä kertaa natseja ei pystytä torjumaan, ei ainakaan sotilaallisin keinoin.  Maihinnousu Normandiaan ei ole keino tämän uuden natsikampanjan pysäyttämiseksi..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu