Oikeusministerin uusin ulostulo ja pääministerin laittomat ateria-edut

Ainut puoluejohtaja joka puhuu järjellisiä asioita ennen vaaleja on RKP:n puheenjohtaja, joka sanoo sen asian mikä on muutenkin itsestäänselvyys, vaikka siitä ei kukaan muu puhu.  Suomessa on tehty toimenpiteitä joilla yrityksille saadaan lisää työntekijöitä mikäli niitä tarvitaan.  Ne toimet ovat toistaiseksi puuttuneet jotka saisivat yritykset tarvitsemaan lisää työntekijöitä ja valtiovallan toimesta vapautettu työvoima pääsisi työllistymään kannattavasti yksityisiin yrityksiin.  

Julkisella  puolellahan on jatkuva työvoimapula ja tarve uusiin virkoihin, mutta valtiolla ja kunnilla ei ole varaa palkata uusia työntekijöitä koska verotulot ovat liian heikot.  Jos yksityinen sektori työllistäisi enemmän, valtiokin saisi lisää verotuloja ja voisi palkata lisää työvoimaa tarpeisiinsa.

Anna-Maija Henrikson on politikoista ainut joka uskaltaa sanoa mitä tähän tarvitaan.  Siihen tarvitaan yritysverojen alentamista.


Muut politikot valitettavasti keskittyvät epäoleellisiin asioihin, kuten pääministerin syyttämiseen korruptiosta ja valtion ja veronmaksajien rahojen väärinkäytöstä valtion ja veronmaksajien kustannuksella nauttimansa aamupalan vuoksi.

Minä olen elämässäni ollut monissa työpaikoissa ja yleensä parhaat työnantajat ovat tarjoilleet työntekijöilleen luontaisetuina aterioita ja välipaloja. Eräs työnantaja tarjosi kahvit ja hyvät välipalat kahdella kahvitunnilla päivittäin ja sen lisäksi erittäin edullisen aterian gourmetravintolassa keskellä päivää.  Usein on tarjottu edullisia aterioita ainakin työmaaravintolassa ja muuallakin, lounasseteln kautta. Joskus päivittäiset ateriat ovat olleet aivan ilmaisiakin


Olenko minäkin siis korruptoitunut roisto, kuten päämisteri?  Ovatko kaikki jotka eivät ole ymmärtäneet kieltäytyä ateriaeduista roistoja?  Hyvin harvoin kukaan on niistä eduista kieltäytynyt, en ainakaan muista sellaista.

Yleensä ne työnantajat jotka ovat näitä etuja työntekijöilleen tarjoilleet ovat olleet ns. hyviä työnantajia, joista työntekijät ovat pitäneet ja ovat tehneet töitä halukkaasti ja mahdollisimman hyvin. 

On myös huonoja työnantajia, jotka eivät halua virittää työntekijöitään työntekoon positiivisella kannusteilla, vaan pelkästään negatiivisilla.  Sellaisissa työpaikoissa työntekijät eivät tietenkään ole positiivisella mielellä töissä, vaan heitä motivoi työntekoon rangaistuksen pelko.

Nähtävästi nyt on käynyt niin että pääministerimme on saanut työnantajakseen negatiivisia kannusteita käyttävän huonon työnantajan.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu