On tärkeätä että vastustetaan. Mitä kaikkea ihminen voikaan vastustaa?

Ihmisille on luontaista vastustaa asioita.  On tärkeätä että ihminen saa vastustaa, se on tärkeää siksi että ihminen voi tuntea olevansa olemassa.

Yleensä helpointa on vastustaa sitä mitä muut kannattavat.  Sillä tavalla voi tuntea itsensä kaikkein tärkeimmäksi, siitä saa parhaat kiksit.

Toiseksi parasta on vastustaa valtaa pitäviä, eli hallitusta, kaikkea mitä hallitus tekee.  Siitäkin saa paljon tyydytystä.

Mitä suurempaa valtaa joku elin tai ihminen käyttää, sitä enemmän tyydytystä ihminen voi saada sellaisen instituution vastustamisesta.


Onnetonta olisi jos ei olisi mitään mitä vastustaa,  mutta koska ihminen on luova,  hän pystyy vastustamaan vaikka mitä.

Jos ei oikein muuten keksi mitään vastustettavaa voi aina vastustaa vastustamista.  Koska vastustaminen on ihmiselle luontaista ja ihmisen psyykkeen kannalta välttämätöntä toimintaa,  niin vastustajia aina riittää vastustettaviksi, niin että kenenkään kohtaloksi ei voi muodostua ettei olisi mitään vastustettavaa.


Toki kaikkien ei ole pakko turvautua vastustamaan mitään kaukaisia asioita, kuten

Trumppia,

Putinia,

Erdogania,

EU:ta,

brexitiä,

uskontoa,

rasismia,

kommunismia,

vihervasemmistoa,

persuja,

susia,

karhuja,

luonnonsuojelua,

ilmastonmuutosta,

metsästystä,

turkistarhausta,

turpeen polttoa,

ydinvoimaa,

elvytystä,

maahanmuuttoa

tai  rokotteita.


Monet löytävät vastustamisen aiheita paljon lähempää.  Esimerksi vanhemmat,  puoliso, siskot, veljet,  muut sukulaiset,  työnantaja, pomo, tai työtoverit ovat kaikki ihan hyviä vastustamisen kohderyhmiä.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu