Onko niillä kirurgeilla nyt mitään tekemistä?

Minulla on nyt sellainen huoli päällä että onko kirurgeilla nyt mitään tekemistä,  kun leikkauksia siirretään hoitureiden lakon takia.  Pyörittelevät peukaloitaan siellä sairaalan taukohuoneissa, kahvittelevat, puhuvat keskenään maailmanpolitiikkaa, tai somettavat,  kun ei ole muutakaan tekemistä heillä.  Palkka toki juoksee, eikä se ole mikään pieni palkka.

Mitäs sitten tapahtuu kun lakko joskus loppuu? 

Hoitojonot on tietenkin venyneet entisestään ja niitä pitää purkaa, pitää tehdä ylitöitä ja ylityöt tulevat tietenkin vielä kalliimmaksi kun se nykyinen ajan tappaminen siellä taukohuoneissa.  

Hoitajilla on varmaan kovat työhalut lakon jälkeen, kun palkkakin on sitten paljon parempi ja ylitöitä nekin pääsee tekemään ja tekemään senkin takia isoja tilejä.


Kaikki potilaat pitää tietenkin hoitaa,  ainakin ne jotka ei lakon vuoksi kerkee kuolemaan.  Kun lakon aikana ei tehdä töitä, niin potilaat pitää leikata lakon jälkeen, työt eivät lakkoilemalla vähene, vaan päinvastoin lisääntyvät, kun taudit senkun pahenee, jos niitä ei hoideta ajoissa.

Kaikki ne työt jotka jää lakon aikana tekemättä pitää siis tehdä lakon jälkeen, todennäköisesti ylitöinä, joten kustannukset moninkerteistuvat.

Kaikki tämä lakkoilu ja ylityöt sen perään tulee kyllä tavattoman kalliiksi veronmaksajille, mutta tärkeintä on tietenkin että ne leikkaukset joskus tehdään, sitä vartenhan niitä lääkäreitä on, ja hoitsuja, ja sen takia on rakennettu kalliita sairaaloita ja on hommattu kalliita laitteita, henkien pelastamiseksi.

Kunhan vain pääsisivät hommiin,  ei sillä niin väliä mitä se maksaa ………  mutta kun ei.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu