Oppositio räksyttää, hallitus puolustaa

Hallitus syytää rahaa vaalilupaustensa mukaisesti

  • aivan liikaa
  • vääriin paikkoihin
  • mutta ei kuitenkaan täytä kaikkia vaalilupauksiaan

Tuossa tärkeimmät asiat mistä hallitusta syytetään.  Oppositiolle näyttää olevan tärkeintä että kaikkea mitä hallitus tekee pitää arvostella. Sillä ei ole mitään väliä vaikka syytökset ovat keskenään ristiriitaisia, kuten esimerkiksi se että hallitusta syytetään sekä siitä että se pyrkii täyttämään omat vaalilupauksensa, mikä on opposition mielestä väärin, sekä myös siitä ettei vaalilupauksia täytetä ihan kokonaan, mikä sekin on opposition mielestä väärin.

Tämä kaikki on tietenkin vain meille äänestäjille tarkoitettua julkisuuspeliä. Kaikki politikot tietävät, sekä hallituksessa että oppositiossa olevat, että kukaan ei koskaan pysty voittamaan vaaleja ilman vaalilupauksia. Käytännön asioiden hoito on aivan muuta kuin se propaganda jota sekä hallituspuolueet että erityisesti oppositio median kautta äänestäjilleen pakkosyöttää.

Tällainen uutisointi tai ”valeuutisointi” puolueiden kautta median väittämänä on kenties puolueiden kannalta tarkoituksenmukaista seuraavia vaaleja silmälläpitäen, mutta kukaan ei näytä välittävän mitään siitä millaista informaatiota ne jotka asioista päättävät, tai joiden pitäisi asioista päättää, eli äänestäjät, saavat valtakunnan asioiden hoidosta.

Väitän että sillä tavalla äänestäjät eivät saa käsitystä päättämisen todellisuudesta, kun jokainen puolue näyttää haluan vain luoda äänestäjilleen itse haluamansa valetodellisuuden.  Ei ole ihme että tässä sekasotkussa äänestäjät joko elävät haluamassaan valetodellisuudessa, tai sitten hämmentyvät erilaisten valetodellisuuksien ristiriitaisuudesta ja kyllästyvät koko touhuun. Jälkimmäinen suhtautumistapa on tässä tapauksessa tottakai järkevämpi, mutta ei hyvä.

Valitettavaa on etenkin se että myös median edustajat ja erilaiset asiantuntijat ovat tässä pelissä mukana sillä tavalla että eivät oikein pysty kumoamaan puolueiden luomia harhakuvia, tai eivät halua sitä tehdä, vaan menevät helposti tähän peliin mukaan puolustelemalla jonkin puolueen luomia harhoja.


Kokoomuksen tähän mennessä harrastama oppositiopolitiikka on ollut pettymys minulle, ei puhettakaan asiallisesta suhtautumisesta.

Perussuomalaiset eivät ole kokoomusta parempia ja heillä on vielä lisärasitteena se että heidän pitää pyrkiä kaiken aikaa ylläpitämään sitä rasistista maaulmankuvaa johon heidän suosionsa perustuu ja siksi, vaikka olisi mistä tahansa asiasta kyse, persujen pitää aina yrittää vääntää keskustelu maahanmuuttoon, mikä ei tietenkään edistä asiakeskustelua muista aiheista.

<

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu