Paljon melua tyhjästä

 Cha Cha Cha

Kaikki mitä tästä asiasta on puhuttu ja puhutaan ja kaikki mitä kyseisestä ilmiöstä, euroviisuista, puhutaan,  on tyhjää puhetta.  Minäkin päätin nyt sitten osallistua tähän tyhjän puhumiseen kirjoittamalla tämän blogin.

Voi olla että tyhjän puhuminen on tärkeätä, en tiedä, mutta jostain syystä koin tärkeäksi ottaa tähänkin asiaan kantaa.  

Eihän  se minun osallistumiseni tähän tyhjän puhumiseen tietenkään mitenkään tärkeätä ole, mutta teen niin koska koen sen ilmeisesti itselleni tärkeäksi.  

 Ilmeisesti samalla tavalla kuin minä kokevat tämän Kääriäis-asian kaikki muutkin jotka puhuvat jotain Käärijästä.  Jos puhuttaisiin Kääriäisestä, se olisi eri asia se.


Suomi on ennenkin voittanut euroviisut, eikä siitä ole mitään sen kummempaa seurannut.  Suomi on monta kertaa hävinnyt euroviisut, eikä taivas ole tippunut niskaan.  Sama tilanne on tietenkin jääkiekon arvo-otteluiden suhteen.  Eivät nekään ole millään tavalla tärkeitä.


Mikä sitten on tärkeää? 

No, ainakin se on tärkeää että valtion menoja leikataan. Vaikka ei leikatakaan niin paljon kuin luvattiin,  eli kuutta miljardia vaalikaudessa.  Se oli se mitä äänestäjät halusivat.   Nyt, vaalien jälkeen,  puhutaan kahden  miljardin leikkauksista ja neljän miljardin  leikkausten vaikutukset saadaankin aikaan muilla toimilla.


Demarit lupasivat ennen vaaleja leikata muistaakseni kolmesta kuuteen miljardiin vaalikaudessa.  Se loppu, se mitä jäi vajaaksi siitä VM:n kuudesta miljardista, olisi hoidettu muilla keinoin.  Se lupaus ei äänestäjille riittänyt.

No, jos Sanna Marinista olisi tullut pääministeri, lopputulos olisi varmaan ollut ihan sama kuin nytkin, eli kaksi miljardia leikkauksia ja loput sitten hoidetaan muuten, työllisyyden parantamisen kautta jne.

Orpon piti perua vaalilupauksistaan paljon enemmän,  neljä miljardia, kuin mitä Marinin olisi tarvinnut.   Sannan olisi tarvinnut perua vaalilupauksiaan  vain yhdestä neljään miljardiin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu