Persujen piti lopettaa vihreä vouhotus

Persujen piti lopettaa vihreä vouhotus. Tämä oli yksi persujen tärkeimmistä vaalilupauksista ennen vaaleja.

Miten on nyt käymässä kun kansa on antanut persuille kannatuksensa ja Suomen toiseksi suurimman puolueen aseman ja paikan hallituksessa?

Toteutuvatko persujen tavoitteet?

Lopetetaanko vihreä hömppä?  Sehän on persujen äänestäjien mielestä turhaa, tarpeetonta, vahingollista ja kallista vihervasemmistolaista politiikkaa.

Miten on käymässä?

https://yle.fi/a/74-20048414?origin=rss


Tuulivoima on persujen mielestä turhaa ja lepakotkin räjähtelevät.

Onko tämä uusi hallitus nyt sitten estämässä tuulivoiman rakentamisen ja purkamassa olemassa olevat tuulivoimalat,  jotta lepakot eivät enää räjähtelisi?


Persujen vanhemman polven idealistien mukaan EU on paha ja siellä missä on EU, siellä on ongelma ja markkaan palaaminen olisi Suomen talouden pelastus, ettei etelän vetelävaltioita suomalaisten verorahoilla enää elätettäisi.

Ovatko persut, nyt valtaan päästyään,  viemässä Suomea pois EU:sta ja ovatko ottamassa markkaa käyttöön?

Ei ainakaan hallitusohjelmasta taida löytyä sellaista mainintaa.


Jotain lohtua persujen kannattajat toki saavat siitä että turhia ja toimimattomia kehitysapumäärärahoja sentään leikataan ja Suomeen otetaan vähemmän turvapaikanhakijoita, loisimaan  suomalaisten kustannuksella. 

Niin ja köyhiä suomalaisia, erityisesti niitä jotka eivät töissä ole, kyykytetään nyt kunnolla.  Se on sentään persujen mielestä tietenkin hyvä asia.


Mutta mistä persut taikovat hoitohenkilökuntaa pitämään huolta ikääntyvistä persuista, jotka eivät enää työhön kykene ja vähitellen valuvat ensin kotihoidon piiriin ja sitten erilaisiin hoitolaitoksiin.  

Tarvittaisiin siis hoitohenkilökuntaa, ensin kotihoidon tukeen ja sitten laitoshoitoa varten, muistaakseni jokaista hoidettavaa kohti tarvitaan joku neljännes tai viidenneshoitaja.


Tällaiset neljänneshoitajat ovat valitettavasti varsin heikosti palkattua väkeä, eikä persut halua päästää sellaisia maahan, koska heidän toimeentuloonsa ei normaalisti riitä työstä maksettu palkka, jos heillä on vaikkapa perhettä, eli omia huollettavia.


Mikä neuvoksi?  Mistä ikääntyneille persuille hoitajia,  kun suomalaiset tarvitaan kaikki paremmin palkattuihin hommiin, jotta edes niiden  suomalaisten neljänneshoitajien palkan maksamiseen riittäisi veronmaksajia.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu