Persut peruvat vanhoja puheitaan

Perussuomalaisten kanta EU-eroon muuttui: Suomen lähtö EU:sta ei lähitulevaisuudessa realismia

Mitähän mahtavat ne äänestäjät ajatella jotka äänestivät persuja juuri sen takia että persut oli ainut puolue joka halusi Suomen irtautuvan EU:sta.

Pitää miettiä oliko se alunpitäen virhe että ajettiin sellaista politiikkaa, mikä virhe nyt tunnustetaan, vai oliko se tietoista populismia, eli vaikka tiedettiin ettei ero EU:sta, vaikka se onkin vaihtoehto, ei ole kuitenkaan realistinen tai järkevä vaihtoehto, haluttiin kuitenkin kerätä niiden kansalaisten äänet joiden mielestä ero EU:sta on se paras vaihtoehto.


Entäs sitten ne vihapuheet?

Persut tunnetaan erityisesti vihapuhepuolueena ja on todennäköistä että persujen kannatus perustuu suurimmalta osalta juuri tähän. Osa kansalaisista pitää kovasti näistä vihapuheista ja he äänestivät persuja nimenomaan sen takia etteivät persut häikäilleet tässä asiassa, vaan vihapuheita kuuli niin mediassa kuin eduskunnassa, somessa ja kaikkialla, joskus jopa lakia rikkoen.

Nyt sitten vihapuheet ovat loppuneet Petteri Orpon mahtikäskyllä viime kesänä ja sen sijaan tehtiin hallituksessa rasisminvastainen julkilausuma, jota käsiteltiin laajasti medioissa, mutta josta kaikki kyllä jo alunpitäen tiesivät että se on pelkkä julkilausuma, jolla ei ole mitään merkitystä mihinkään.

Vihapuheet on siis nyt loppuneet, mutta entisiä vihapuheitaan persut eivät ole suostuneet katumaan ……… kunnes …………….

Perussuomalaisten valtiosihteeriksi nimitetty Antti Salminen kertoo Iltalehdelle, että hänen vanhat haastattelukommenttinsa hävettävät.

Mitähän persujen äänestäjät mahtavat tällaisesta katumuksesta oikein ajatella?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu