Perussuomalaisten kunnallisvaalikamppanja vauhdissa

”Perussuomalainen antoi sioilleen kahden mustan poliitikon nimet ja vihjaili saunan taakse viennillä – jättää paikkansa puoluevaltuustossa.”

 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/dcf225b4-9f9b-4cb1-82e2-6c1fda8536fe

 

Perussuomalaisten puheenjohtaja ja julkisuuteen päästetyt perussuomalaiset politikot, eli ne jotka esiintyvät TV:ssä ja radiossa, haastatteluissa ja ajankohtaisohjelmissa, yrittävät esittää maltillista ja puhuvat aika sujuvasti muistakin asioista kuin näistä ”maahanmuuttokriittisistä” asioista.

Mutta onko tämä julkinen perussuomalaisuus pelkkä siloiteltu ulkokuori?  Kentällä ainakin rehottaa väkivaltaa lietsova rasismi.

Kysymys kuuluu perustuuko perussuomalaisten kansansuosio siihen kiillotettuun pintaan jota huippupolitikot esittävät TV:ssä, vai siihen peittelemättömään rasismiin mitä rivipolitikot harrastavat kentällä?


Minun vastaukseni tähän kysymykseen on aika selkeä.  Ne jotka äänestävät perussuomalaisia sen pintakiillon perusteella joka käy ilmi pintapolitikkojen teeskentelystä TV:ssä, ovat harhaan johdettuja ja nykyperussuomalaisuuden oikea luonne käy selville tämänkaltaisista otsikoista ja se on myös perussuomalaisen puolueen nykyjohdon todellinen linja, vaikka julkisesti muuta esitetään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu