Pitäisikö persuille perustaa oma YLE, tai oma kanava YLE:lle,  kuten ruotsinkielisille?

Persut eivät ole tyytyväisiä YLE:een sen takia etteivät ne jutut joita YLE:ssä esitetään vastaa heidän maailmankäsitystään.  

Persut ovat  omassa kuplassaan sitä mieltä etteivät  YLEn ohjelmat  ole suomalaisten maailmankäsityksen mukaisia, koska he, persut siis, omassa kuplassaan ovat sitä mieltä että yksin persut edustavat suomalaisia ja suomalaisten ajatusmaailmaa.  Tällainen käsitys minulle on tullut persujen omista puheista.

Media, kuten YLE,  Hesari, US ja muut, ovat persujen mielestä jotain ihmeen  ulkomaisia agentteja,  Putinin retoriikkaa käyttääkseni,  jotka edustavat suomalaisille ja suomalaisuudelle vieraita ajatuskantoja.


Onko asia oikeasti niin kuin miten persut sen asian näkevät, vai onko se vain persujen kuvitelmaa?

Toki suomalaiset ovat jakaantuneet mielipiteiltään monella muullakin tavalla kuin persuihin ja muihin. 

On demareita, kokkareita, vihreitä ja muita.  Muut kuin persut eivät kuitenkaan ole niin kovasti arvostelleet  YLE:n,  Hesarin, tai US:n edustamaa tai esiin tuomaa arvomaailmaa.

Toki voidaan ajatella etteivät kokkarit, demarit, vihreät ja muut ole yhtä tarkkoja kuin persut, siitä millaista aatemaailmaa media edustaa , eivätkä sen takia ole yhtä närkästyneitä kuin persut, siitä ettei juuri heidän maailmankuvansa ole mediassa etusijalla.  


Kysymys kuuluu että miksi persut on niin tarkkoja ja niin vaativia median suhteen.  Minusta täällä US:ssä perussuomalainen maailmankuva on tullut hyvin esille, ainakin täällä blogien puolella.

Jos katselee vaikkapa mitä FB:ssä on, niin siellä perussuomalaset näkemykset asioista tuntuvat olevan kaikkein eniten esillä, kuten myös täällä US:n  puheenvuorossa.  Pitäisikö meidän jotka emme jaa perussuomalaista maailmankuvaa olla asiasta närkästyneitä?

No, ainakin FB on Suomen Uutisten ja muiden somemedioiden lisäksi valjastettu tuomaan esiin persussuomalaista maailmankäsitystä.  Persut voisivat olla edes siitä tyytyväisiä.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu