Politiikkaa,  politiikkaa ja politiikkaa

Mistä politiikassa on kysymys?

Sosialidemokraatit:  Työmiesten ja työnaisten oikeudet omaan osuuteensa yhteiskunnan kakunjaossa

Kokoomus: Parempiosaisten miesten ja naisten, ns valkokaulusduunareiden, akateemisten alojen henkilöiden, elinkeinoelämän päällystön, muiden johtajien  ja yrittäjien  oikeus omaan osuuteensa  yhteiskunnan kakunjaossa

Perussuomalaiset:  Perussuuomalaisten miesten ja naisten oikeudet, lähinnä ulkomaalaisiin nähden, yhteiskunnan kakunjaossa

Keskustapuolue: Maatalousyrittäjien ja maadeudun oikeudet omaan osuuteensa yhteiskunnan kakunjaossa

Vihreät:  Kasvien ja eläinten ja alkuperäisen luonnon huomioon ottaminen yhteiskunnan kakunjaossa

Vasemmistoliitto:  Kilpailuyhteiskunnan hävinneiden etujen puolustaminen

Kristilliset:  Kristittyjen arvojen puolustaminen

RKP:  Ruotsinkielen ja ruotsinkielisten aseman puolustaminen

Liike Nyt:  Hjallis Harkimon aseman ja etujen puolustaminen


Mistä politiikassa keskustellaan:

  • valtion velanotosta
  • työvoimapulasta teollisuudessa, palvelualoilla ja hoitoaloilla
  • ulkomaisen työvoiman käyttämisestä työvoimapulaa lievittämään
  • rasismista

Rasismi on ollut kesän ylivoimaisesti tärkein keskustelunaihe.  

Perussuomalaisten suomalaisten ja suomalaisuuden suojeleminen ulkomaalaisia ja ulkomaalaisuutta vastaan ei ole rasismia, se on vain politiikkaa. 

Perussuomalainen  perussuomalaisuuden  puolustamiseen  liittyvä erittäin härski puhetyyli, millä perussuomalaiset ovat kannatusta itselleen hankkineet, missä retoriikassa ulkomaalaistaustaisia ihmisiä solvataan ja  panetellaan ja  ulkomaalaistaustaisista annetaan mahdollisimman negatiivinen kuva, se on rasismia. 


Tälle rasismille kansa on antanut kovasti kannatusta.  Noin viidennes kansasta on nyt ulkomaalaisista sitä mieltä mitä persut ovat retoriikassaan antaneet ymmärtää.

Nyt ainoaksi mahdolliseksi hallituspohjaksi vaalituloksen perusteella on valikoitunut se mikä se on, kun persut eivät voi yksin hallitusta muodostaa, eikä persuja voida sulkea pois hallituksesta.


Sen takia koko hallituksen tärkeimmäksi asiaksi on nyt muodostunut perussuomalaisten rasistinen puhetyyli, joka on persuille tärkeä, siksi että juuri siihen rasistiseen puheeseen perustuu koko heidän kansansuosionsa.

Koska muut hallituspuolueet eivät voi tätä persuretoriikkaa suvaita, eivätkä voi sitä omille äänestäjilleen selittää, ratkaisuksi tähän pulmaan on nyt keksitty tämä  rasisminvastainen tiedonanto.


Se tiedonanto ei itse asiassa puutu mihinkään tärkeään,  siinä ei peruta mitään persujen vanhoista rasistisista puheista, eikä se tule rajoittamaan persujen rasistista retoriikkaa tulevaisuudessa, se on oikeasti vain  persujen kaiken sen entisen rasistisen retoriikan hyväksymistä millä persut ovat kansansuosionsa hankkineet  ja kokoomuksen, kristillisten ja RKP:n käsienpesuyritys siitä retoriikasta, Pontius Pilatuksen tapaan.


Tästä persujen rasistisen retoriikan hyväksymisestä ja sen siunaamisesta on nyt seurauksena se että koko hallitus on rasistinen hallitus ja kun sillä rasistisella hallituksella  on koko eduskunnan luottamus, koko eduskunta on nyt rasistinen eduskunta ja koko Suomi on rasistinen maa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu