Presidentin puolison uudet vaatteet

Tulee mieleen tämä vanha tarina keisarin uusista vaatteista kun seuraa Suomen median keskustelua presidentin puolison vaatteista.

Kaikki kehuvat, kukaan ei anna negatiivista arviota,  kukapa uskaltaisikaan.

Minun on turha esittää mitään mielipiteitä vaatetuksesta, kun ymmärrän siitä vähemmän kuin sika hopealusikasta, mutta sanon nyt kuitenkin rehellisesti että mitä minä siitä Iinneksen vaatetuksesta vähän muistan, niin ei se minussa mitään tunteita eikä ajatuksia herättänyt, ei edes se kaulakoru, jota en olisi edes huomannut, ellei siitäkin olisi mediassa kohistu.

Vaatteet kuin vaatteet.  Olisi voinut olla yhtä hyvin päällä joku näyttävä urheilu-asuste, tai jos Innes olisi halunnut korostaa sotilaallisuutta, kuten Ruotsin kuningas näköjään halusi, niin Innes olisi voinut pukeutua kuten Ukrainan presidentti, joka on aina niin tyylikäs.


Jos Innes olisi halunnut ottaa kantaa Ruotsin katujengi- tilanteeseen, Innes olisi voinut pukeutua kuten jengiläinen, vaikkapa nahkatakkiin, kuten Sanna Marin.  Minulle se olisi ollut ihan yksi lysti.


Tämä blogi on kyllä ihan yhtä turha kuin tämä koko mediakeskustelu presidentin puolison vaatteista,  Siis ihan paska juttu, mutta tulipahan  tehtyä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu