Presidentinvaalien toinen kierros

Kun olen toiminut asiaa olen tullut siihen tulokseen että en halua osallistua toisen kierroksen äänestykseen.

Paras ehdokas. Olli Rehn,  on muiden äänestäjien kuin minun tahdon mukaisesti pudotettu pois toiselta kierrokselta, mutta jäljelle jääneiden ehdokkaiden joukossa ei ole myöskään enää sellaisia joita en missään tapauksessa halua presidentiksi, joten ei ole mielekästä äänestää edes taktisesti, siis jonkun minulle epämieluisen ehdokkaan presidentiksi tulon estämiseksi.

Pidän kummankin jäljellä olevan ehdokkaan poliittista ajattelua, ideologiaa, tai arvomaailmaa ihan itselleni sopivana, ehdokkaat eivät vain henkilökohtaisesti, eri syistä tosin, ole presidentin tehtäviin samalla tavalla sopivia kuin mitä Olli Rehn olisi ollut.

Sen takia taidan nyt jättää äänestämisen väliin, enkä yleensäkään ole sitä mieltä että kaikkien pitäisi ehdottomasti äänestää summanmutikassa jotain vaikka ei ole varma siitä mitä pitäisi äänestää.  

Jos ei löydy mieleistä ehdokasta, tai jos se mieleinen ehdokas ei ole mukana pelissä, eikä ole sellaisia  epämieluisia ehdokkaita joita vastaan pitäisi äänestää, voi aivan hyvin jättää äänestämättä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu