Pride-ideologia

En oikeastaan tiedä mitä tarkoitetaan otsikon mukaisella ”pride ideologialla”,  enkä ole kiinnostunut mistään  pride ideologiasta.  En ole koskaan kirjoittanut siitä, enkä nytkään aio kirjoittaa siitä, vaan siitä miksi ihmeessä jotkut ovat tässä ajassa niin kiihottuneita tästä ”ideologiasta” että pitävät  siitä tärkeämpänä kuin esimerkiksi Ukrainan sotaa, koronaa, kiihtyvää inflaatiota, ilmastonmuutosta ja muita isoja asioita.

En siis tiedä pridestä juuri mitään, mutta yritän lyhyesti kertoa sen mitä kuvittelen tietäväni.  On olemassa ihmisiä joilla on poikkeavia seksuaalisuuteen liittyviä tarpeita. Niitä tarpeita on monenlaisia, osa niistä poikkeavista tarpeista on kriminalsoituja ja niin pitääkin olla.  Esimerkiksi lapsiin kohdistuvien seksuaalisten tarpeiden täytäntöönpano, samoin kaikkinainen seksuaalinen ahdistelu ja väkivalta joka on toisen osapuolen tahdon vastaista on oltava kriminalisoitua.


Mutta on olemassa myös ihmisille itselleen ja ulkopuolisille ihmisille täysin haitatonta erikoista seksuaalista toimintaa.  Kun kyse on sellaisesta toiminnasta, sitä ei pitäisi mielestäni kanssaihmisten tai yhteiskunnan taholta tuomita, eikä niiden toimintojen harjoittajia ole syytä erottaa muusta yhteiskunnasta. Ei uskonnon perusteella, eikä lakien perusteella.  Toki samanlaiset lait jotka rajoittavat tavanomaista heteroseksuaalista käyttäytymistä, tulee koskea myös homoseksuaalista ja muulla tavalla erikoisempaa seksuaalista käytöstä.


Kuten jo sanoin tuo on se mitä minä asiasta ymmärrän, enkä välitä siitä sen enempää keskustella. Muut saavat olla eri mieltä asioista, enkä pidä tätä erityisen tärkeänä asiana muiden  kuin näiden erityisryhmien kannalta katsottuna. 

Sen sijaan olen sitä mieltä että on väärin että jotkut poliitikot, kuten Päivi Räsänen, tekevät kaiken aikaa politiikkaa ja poliittista uraa homovastaisuudellaan.  Heidän toimintansa lisää ihmisten ennakkoluuloja ihmisiä kohtaan jotka ovat ihan kunnollisia kansalaisia, eivätkä voi omille ominaisuuksilleen yhtään mitään.  Miksi he eivät voisi vapaasti, yhtä vapaasti kuin heterot, toimia omien taipumustensa mukaisella tavalla.


En kirjoittaisi tästä asiasta muuten, mutta paheksun Päivi Räsäs- tyyppistä asennoitumista ongelmaan joka ei ole ongelma muille kuin näille Päivi Räsäs-tyypeille.  

Toki Päivi Räsäsenkin  edustamasta ideologiasta pitää voida vapaasti keskustella, kuten pride- ideologiastakin.  

Pidän ideologista keskustelua näistä molemmista ideologioista varsin tyhjänpäiväisenä höpötyksenä.

Sitä on siis myös tämä minun blogini, tyhjänpäiväistä höpötystä, mutta tulipahan kirjoitettua ja kaipa se höpöstely minullekin sallittaneen, kuten Päivi Räsäselle ja muille,.

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu