Purra vaatii rajat kiinni, vaikka itäraja on jo kiinni

Purra vaatii rajat kiinni, vaikka itäraja on kiinni, ollut jo pitkään.

Venäläiset turistit tulisivat mielellään Suomeen, virallisten rajanylityspaikkojen kautta, tuomaan rahansa tänne, eivätkä ne ole hakemassa turvapaikkaa.  Mutta ei ne tänne pääse, eivätkä niiden rahat, koska Suomi on kiinni, raja on tukossa.

Toivottavasti Suomen armeijalla on varastossaan tarpeeksi piikkilanka-aitaa, jos Putin päättäisi taas laittaa turvapaikanhakijoita Lähi-Idästä rajoillemme.  Mutta eivät nekään pääse läpi muuten kuin erämaiden kautta ja se on laitonta.

Toki länsiraja taitaa olla nyt auki, kuten silloin kun pakolaisia tuotiin sieltä ruotsalaisten toimesta linja autoilla Suomen puolelle.  Silloin toki hallitus, jossa persut oli mukana, otti kiltisti kaikki ruotsalaisten tänne lykkäämät pakolaiset vastaan ja aloitti turvapaikkaprosessin.

Suomen hallitus hermostui silloin vasta sitten kun turvapaikanhakijoita tuli itärajan takaa, vaikka ne tuli omin voimin, pyörällä, eikä linja-autolla, jossa oli ruotsalainen kuski, kuten länsirajan ylittäneet.

Nyt kun persut on oppositiossa, puheet on kovia, mutta olisivatko toimet sitten puheiden mukaisia jos heillä olisi jotain oikeata vastuuta asioista, kuten viime kerralla?

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu