Putinin hyökkäys Ukrainaan on tämän vuoden ilmastoteko

Euroopassa ei oltaisi ryhdytty investoimaan uusiutuvaan energiaan siinä tahdissa kuin mitä nyt tapahtuu, ellei haluttaisi lakata ostamasta uusiutumatonta energiaa Venäjältä, koska ei haluta rahoittaa Putinin sotaa Ukrainassa.

Lännessä ymmärretään, että jos hyökkäystä Ukrainaan ei pysäytetä Ukrainassa, hyökkäys jatkuu kunnes Ukraina on tuhottu ja ukrainalaiset aivopesty.

Sen jälkeen hyökkäys voi jatkua Ukrainasta länteen, käyttäen ukrainalaisia tykinruokana, samoin kuin talvisodassa, kun tsetseenit ja muut Venäjän vähemmistöt on siihen mennessä kulutettu sotavoiman osalta loppuun.  

Se hyökkäys rahoitetaan tietenkin öljystä saatavilla tuloilla, milläpäs muulla, ellei öljyn ostoja Venäjältä saada katkaisuta sitä ennen.  

Niinpä EU:n on lopetettava öljyn ostot Venäjältä, ellei se halua alueelleen Putinin panssareita ja ohjuksia ja niiden perässä tulevia venäjän “liittolaisten” sotilaita.  Luonto kiittää.


Muitakin hyviä seurauksia Putinin sodista, eri kanteilta katsottuna, löytyy.

Elintarvikkeiden ja puutavaran hintojen nousu tietänee suomalaisille viljelijöille lisää tuloja.  Putinin sodat palvelevat heitä paremmin kuin keskustapuolue.

Victor Orban voi jatkaa hätätilaa ja omaa itsevaltaista hallintoiaan Unkarissa, nyt Ukrainan sodan varjolla, kun se tähän mennessä on tapahtunut koronan varjolla.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu