Rasisminvastaiset julistukset on yhtä tyhjän kanssa.

RKP:n vehtaaminen rasismikysymyksessä on aivan turhaa näytelmää. Ihmisten rasismia ei julistuksilla ja julkilausumilla miksikään muuteta.  Ihmiset on mitä on, rasistisia tai ei niin rasistisia, eli enemmän rasistisia ja vähemmän rasistisia.


Suomalaisista viidennes on rasistisesti ajattelevia ja ne on sitten löytäneet ajatuksilleen vastinetta perussuomalaisesta puolueesta.  Se että persut ovat hallituksessa on täysin oikea ratkaisu, koska pitäähän rasisteilla olla valtaa valtakunnan asioista päätettäessä, aivan niinkuin meillä muillakin ihmisillä on.


Rasisminvastaiset julistukset, ne mitä hallitus tehtailee, ovat pelkkää huijausta.  Ketä siinä huijataan?  Todennäköisesti ei kuitenkaan hallituspuolueita, eikä oppositiopuolueita, ne tietävät mitä peliä tässä pelataan.  Mediaa yritetään huijata, mutta tuskin sekään menee lankaan. 

Ne joita huijataan ovat äänestäjät ….. taas kerran.  Niitä huijattiin jo vaalien alla ja huijataan taas.


Kun julistukset on julistettu, kaikki jatkuu kuin ennenkin ja persupolitikot hankkivat itselleen äänestäjiä rasistisilla puheilla ja rasistisilla piiloviesteillä ja kaksoisviestinnällä, kuten ennenkin. 

Näin käy yksinkertaisesti siksi että se on se kieli mitä persujen äänestäjät ymmärtää.  Jos persukellokkaat lopettaisivat tämän rasistisen retoriikan, heillä ei olisi enää kuulijakuntaa, eikä äänestäjiä. Siksi se jatkuu ja jatkuu …. eikä mikään muutu. 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu