Rokotepassi

Mikä se on se rokotepassi?  Mihin sillä pääsee?

Teatteriin,  konsertteihin,  elokuviin,  messutapahtumiin,  festifaaleille,  ulkomaanmatkalle.

Minulla on rokote,  minä saisin sen passin.  Voi mikä riemu.

Mutta kannattaako näitä paikkoja pitää auki minunlaisilleni ikä-ihmisille?

Eihän meikäläisen iässä enää käydä riennoissa,  katsellaan vaan töllöä tylsänä, kirjoitellaan blogeja ja riidellään somessa samanlaisten tarhapöllöjen kanssa.


Millainen se olisi se sellainen rokkikonsertti jossa olisi vain vanhuksia?  Ehkä joku vanha rokkari.  Eikun niistä parhaat on jo kaikki kuolleita.  Ei kai meikäläinen mitään räppiä halua kuunnella.

Ei hailuaisi sanoa pahaa sanaa maakuntateattereista,  kyllä ne siellä parhaansa yrittää,  mutta on se vähän sellaista möykkää ja hyppimistä ja vouhotusta siellä,  kun televisiossa voi nähdä miten huippunäyttelijä viestittää pienenpieniä ja vähän suurempiakin tunnetiloja kasvoillaan lähikuvassa mikroilmeillä.

Mennä nyt kuuntelemaan keskinkertaista suomalaista räppäriä jonnekin,  kun telkkarissa ja somessa voi seurata vaikkapa metallican konserttia San Fransiscon sinforniaorkesterin säestämänä.

Kuka jaksaa mennä etelän kuumuuteen lomailemaan kun Suomessa on raikasta ja on vuodenajat,  kuten nyt tämä levät, joka  on Suomen toseksi paras vuodenaika heti syksyn jälkeen ja talvella ja kesälläkin on mukavaa.

Mihin siis sitä koronapassia tarvitaan?  Ei mihinkään.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu