Rokottamattomuuden ongelma.

Suurin osa ihmisistä ovat ottaneet kiltisti rokotuksensa aina kun sitä on suositeltu ja rokotteita on saatavilla.  Heidän osaltaan ei ole mitään ongelmaa olemassa.

Ongelma on siinä että on olemassa ihmisiä jotka eivät rokotetta halua ottaa.  Virus leviää heidän keskuudessaan ja kehittää uusia variantteja, jotka uudet variantit voivat tarttua jo rokotettuihin,  joiden pitää näitä uusia variantteja vastaanottaa uusia rokotteita. 

Rokotevastaiseten takia virusta ei saada tapettua,  niinkuin pitäisi, vaan yhä uudet variantit uhkaavat yhteiskuntaa, niin rokotettuja kuin rokottamattomiakin.


Tiedetään kyllä mitä viruksen suhteen pitäisi tehdä,  se pitäisi eliminoida ja eliminointi  tapahtuu rokotusten kautta.  

Mutta kun koko väestön rokottaminen ei onnistu rokotevastaisuuden takia,  viruksen eliminointi ei tule onnistumaan.


Mitä sitten pitäisi tehdä rokotevastaisille,  joiden takia virusta ei voida kukistaa ja se säilyy uhkana joka muuntuu ja vahvistuu jokaisen uuden variantin myötä?

Rokotevastaiset ovat siis se varsinainen uhka ihmisille ja ihmiskunnalle.  Rokotevastaiset ovat kuin rikollisia, jotka eivät piittaa muista ihmisistä.

Rikollisuutta ei voida sallia.  Rikoksia vastaan on säädetty lakeja ja rikoksista on määrätty rangaistuksia.  Se ei ole lopettanut rikollisuutta kokonaan,  mutta se on vähentänyt rikollisten määrää ja rikosten määrää kaikkialla maailmassa.

Itsensä rokottamatta jättäminen pitäisi siis määritellä rikokseksi ja siitä rikoksesta pitäisi määrätä rangaistus. 

Mikä olisi sopiva rangaistus?  Minusta rokottamattomuudesta voitaisiin rangaista samoin kuin rattijuoppoudesta, sillä erotuksella että sakoilla ei tästä rikoksesta voisi selvitä, eristäminen yhteiskunnasta tavalla tai toisella olisi suositeltavaa.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu