Ruotsidemokraattinen Ruotsi

Uusi ruotsidemokraattinen Ruotsi on muuttamassa suhtautumistaan Turkin terroristijärjestöinä pitämiin kurdijärjestöihin.  Se varmaan helpottaa sekä Ruotsin että Suomen pyrkimyksiä natojäsenyyden suhteen, mutta samalla se vieraannuttaa Ruotsia sen aiemmista perinteisistä arvoista, jotka toki jo ovatkin olleet koetuksella ruotsidemokraattien suosion kasvun myötä.


Se tarkoittaa sitä että  Ruotsi on muuttunut ruotsidemokraattiseksi ja sen antama tuki Turkin sorretuille vähemmistöille loppuu ja Ruotsi tukee tästä lähtien Turkin kansallismielistä keskushallintoa, eli Erdogania.  Toisin ajattelevat Turkin vähemmistöjen edustajat, jotka ovat tähän mennessä voineet pitää Ruotsia turvapaikkanaan, eivät enää voi turvata Ruotsiin, eikä ruotsalaisiin, vaan heidät ehkä karkoitetaan Ruotsista ruotsidemokraattien suureksi helpotukseksi. 


Mtäpäs siitä?  Mitäs se meille Suomalaisille kuuluu?  Ruotsi ja Suomi pääsevät nato-emon siipien suojaan, turvaan pahalta Putinilta ja sen risteilyohjuksilta. Mitäpä muutamasta kurdista?


Kurdit taistelivat kyllä aika pitkään Isistä vastaan, uhraten miehiään ja naisiaan siinä taistelussa meidän kaikkien muiden puolesta.  Ihan samoin ukrainalaiset tekevät nyt Ukrainassa, joutuvat yksin siellä kohtaamaan Venäjän agression.


Kurdit uhrataan nyt.  Asiaa ei varmaan auta yhtään ruotsidemokraattien ikunen viha  lähi-idän värillisiä ihmisiä kohtaan, riippumatta ovatko ne ihmiset kurdeja, turkkilaisia, arabeja, juutalaisia tai muita.  Tätä juutalais- arabi- turkki- kurdi- vihaa on siellä nyt lietsottu kymmeniä vuosia ja se on nyt jo siellä levinnyt viidennekseen kansasta.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu