Ruotsin Prinssi, EU-yliopiston professori ja kaupan kassatyttö

Onko  Stub Davosissa mukana ikäänkuin edistämässä Marinin uraa?  


Miksin Stubb ei kysynyt Sannalta vaikeaa kysymystä, niinkuin hänen oma puolueensa ja  Stubin  puheenjohtajan pallilta syrjäyttänyt Petteri Orpo olisi varmaan halunnut?  Miksi hän esitti  helpon henkilökohtaisen kysymyksen, mihin Sannalla oli helppo vastata?


Orpo olisi varmasti toivonut Stubin kysyvän jotain bilettämisestä, tai aamiaisgatesta, tai Suomen velkaantumisesta,  mutta ei. Stub kysyi että mitä Sanna tykkää Suomen kusitolppana(pääministerinä) olemisesta ja että miten hän siinä hommassa pärjää ja että nukuttaako.


Nämä tällaiset kysymykset Sannalle ovat hyvin kokoomuspuolueen linjan vastaisia, eivätkä edistä kokoomuksen vaalityötä, eivätkä vallan vaihtumista kokoomukselle seuraavien vaalien jälkeen.   Mutta Stubb  on töppäilyt ennenkin ja töppäilee vastakin.


https://www.instagram.com/p/CnheKseKVUA/?utm_source=ig_embed&ig_rid=95b9b677-0b28-430b-b1d5-861fb781f2f6

Kuvassa Ruotsin Prinssi ja EU-yliopiston professori ja kaupan kassatyttö siinä välissä,  samassa kuvassa.

Miksi Stubb poseeraa Marinin kanssa ja hymyilee vielä?  Tämä on aivan kokoomuksen etujen vastaista. Mitä ihmettä Daniel tuossa kuvassa tekee?  Ruotsalainen kuninkaallinen,  Länsi-Götanmaan herttua, yhdessä kahden suomalaisen rahvaan edustajan kanssa, eihän ne ole edes aatelisia? 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu