Saa nähdä miten käy tämän hallitustekeleen kanssa

Persuissa on selkeästi porukkaa joka pystyisi hallitussopimuksen yhdessä  oikeistopuolueiden kanssa neuvottelemaan ja myös toimimaan hallituksessa rakentavalla tavalla, aivan kuten Siniset toimivat Sipilän hallituksessa. Minun nähdäkseni persuissa on nyt jopa pätevämpää porukkaa kuin silloin.  

Valitettavasti näyttää kuitenkin siltä että persuista osa ei oikein ole tällaiseen hallitusyhteistyöhön kypsää.  Tai sitten tapahtunut hallitusneuvottelujen ja hallitussopimuksen valmistelun häirintä on tahallista ja suunniteltua.  

Mikä lie sen häirinnän tarkoitus?  Veikkaan että tarkoitus on vain saada kannattajakunta pysymään tyytyväisenä ja nähdään että tällainen häiriköinti on se keino jolla kannattajat saadaan pysymään tyytyväisinä.  

Yhtäkkinen muodonmuutos räyhäävästä rähinäremmistä ministeripuolueeksi voisi olla kannattajakunnalle liikaa, koska nimenomaan se rähinä on sitä mitä persut haluaa, eikä suinkaan sopuisa yhteistoiminta niiden vanhojen puolueiden kanssa joiden vastustaminen on tähän asti ollut koko persujen politiikan ydintä.


Sen lisäksi persujen kannattajat haluavat tietenkin sellaisia tuloksia joita heille on luvattu, joita ei tietenkään tule, koska heille on syötetty koko ajan pajunköyttä, väärää informaatiota ja turhia toiveita, samoin kuin brexitistit syöttivät englantilaisille.  

Nämä turhat odotukset paljastuvat turhiksi vasta vähitellen, ajan myötä, jos tästä porvaripuolueiden yhteishallituksesta nyt jotain sattuisi tulemaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu