Sähköpotkulauta

Sähköpotkulaudat ovat lisääntyneet katukuvassa tämän kesän aikana.  Se näyttää todella mainiolta menopeliltä ja käyttäjienkin kokemukset ovat ihan hyviä,  mitä minä olen kuullut.

Sähköpotkulaudan hinta kaupassa tuntuu kohtuulliselta ja sillä pääsee kuulemma 30km yhdellä latauksella.  En viitsi laskea paljonko akullinen sähköä maksaa,  mutta arvelen että käyttökustannukset eivät päätä huimaa.  Vehje on pieni ja sen voi nostaa kotona sisälle varkailta piiloon ja siellä minne menee sen voi varmaankin useimmiten sijoittaa jonnekin tuulikaappiin, parempaan turvaan varkailta.

Sähköpotkulaudalla pääsee kuulemma jyrkätkin mäet ylös asti, jos ei ole liian painava.  Painavampien pitää kuulemma vähän potkia jyrkimmissä kohdissa.  No, sehän tekee vain hyvää niille.

Minä veikkaan että tämä mainio keksintö tulee yleistymään valtavasti ja muuttamaan kaupunkikuvaa.  Ihmiset siirtyvät jalankulkijoista, pyöräilijöistä ja autoilijoista sähköpotkulautailijoiksi.  Se merkitsee sitä että kaupunkien infrastruktuuria pitää muuttaa.  Kadut muuttuvat pikkuhiljaa paremmin lautailijoille sopiviksi. Kauppoihin tarvitaan erillisiä tiloja joissa lautoja voi säilyttää turvallisesti ja myös ladata.

Maailma tulee vielä mullistumaan sähköpotkulautojen ansiosta, saattepas nähdä.

Seuraava keksintö lienee sähköinen rollaattori iäkkäämmille kulkijoille.  Varmaan niitäkin jo on, mutta eipä vain ole sattunut silmään.


Itselläni ei vielä kyseistä kulkupeliä ole, mutta veikkaan että joskus vielä on, ainakin se sähköinen rollaattori, sitten joskus, kun ajokortti otetaan pois.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu