Sanna Marin ei halua sekoittaa työmarkkinaneuvotteluja

Sanna Marin ei halua sekoittaa työmarkkinaneuvotteluja antamalla niitä koskevia lausuntoja ja neuvoja työmarkkinaosapuolille.

Minusta Sanna Marin on väärässä.  Sanna Marinin pitäisi neuvoa, uhata ja kiristää työmarkkinaosapuolia, ennenkaikkea työtekijäpuolta ja vaatia että sopimuksista pitäisi tehdä sellaisia jotka mahdollisimman paljon tukevat suomalaisten yritysten kilpailukykyä ja samalla tukevat myös valtintalouden tasapainottumista,  eivät lisää valtion menoja ja tukevat  investointien ja työpaikkojen saamista Suomeen.

Mitä enemmän lakkoja ja mitä enemmän palkankorotuksia, sitä vaikeammiksi tulevat hallituksen tavoitteet työllisyyden parantamiseksi ja valtiontalouden tasapainoon saattamiseksi, sekä hallituspuolueiden vaalilupausten toteuttamiseksi.

Jos kansainväliset suhdanteet, Trumpin, brexitin, tai corona-viruksen  takia heikkenevät, hallituksen tavoitteet käyvät mahdottomiksi toteuttaa ja vaalilupaukset, ne hyvät sellaiset, jäävät toteuttamatta.

Riippumatta siitä toteutetaanko vaalilupaukset tai ei, hallituksen pitäisi jokatapauksessa ryhtyä koviin toimiin työllisyyden parantamiseksi.  Se tarkoittaa sellaisia keinoja joista äänestäjät eivät tule pitämään ja joista hallituspuolueet tulevat nopeasti menettämään kannatustaan.

Jos hallitus toimii kuten hallituksen pitäisi toimia, seurauksena on pahimmassa tapauksessa se että Suomessa suurimmaksi puolueeksi nousee seuraavien vaalien jälkeen populistinen ja rasistinen yhden asian maahamuuttokriittinen ia ilmastonmuutoskriittinen puolue, jonka aikeista muiden asioiden suhteen kuin  maahanmuuton lakkauttamisen ja ilmastonsuojelullisten toimien lakkauttamisen lisäksi ei tiedetä yhtään mitään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu