Se kahdeksankymmentä prosenttia

Sitä on odotettu niin kuin kuuta nousemaan, sitä kahdeksaakymmentä prosenttia nimittäin. Se oli se raja minkä jälkeen rajoituksia piti voida purkaa. Hallitus ei kuitenkaan malttanut odottaa sitä kahdeksaakymmentä prosenttia.

Kansalaiset mankuivat ja valittivat, vähän kuin mukulat karkkia,  että rajoituksia pitää jo purkaa.Hallitus käyttäytyi niin kuin vanhempien ei koskaan pitäisi. Hallitus antoi mankuville kakaroille periksi.

Se periksi antaminen johti siihen että muksut riehaantuivat. Kakarat alkoivat hengailemaan keskenään ja tartuttamaan toisiinsa koronaa.

Nyt, kun se kahdeksankymmentä prosenttia on täytetty, tilanne on niin paha että hallituksen pitää taas pohtia rajoituksia. Ei riitä että passittomille, eli rokottamattomattomille, määrätään rajoituksia. Tauti on levinnyt niin pitkälle että rokotetutkin, vaikka eivät sairastu, levittävät silti tautia.

Hallituksen olisi pitänyt olla tiukkana, eikä antaa kakaroille periksi.  Se olisi ollut parasta sekä hallitukselle itselleen, että muksuille myös.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu