Sunak otti vastuun

Sunak otti vastuun siitä että brexitismi voitti ja vei Englannin tuhon partaalle ja se sai sitten kansalta ansaitsemansa tuomion.

Tällainen vallanvaihdos on kyllä malliesimerkki siitä miten vallanvaihdon pitäisi tapahtua, kun taas jenkkilässä on nähty ihan päinvastainen tilanne.

Sunak otti vastuun, mutta eihän se Sunakin vika ollut että brexit oli mitä oli. Sunak vain pyrki parhaansa mukaan paikkaamaan tilannetta tilanteessa missä ei ollut olemassa aineksia joilla tilanne oltaisiin voitu korjata.


Brittien talouden laiva vuotaa.  Vaikka tiedetään missä on vika, eli brexitissä, ja vaikka  tiedetään miten se vuoto voitaisiin paikata, britit eivät ole valmiita paikkaamaan tätä reikää omassa taloudessaan.


Valitettavasti, vaikka brexitismille annettiin vaaleissa ankara tuomio, tarvittavia toimia ei ole odotettavissa myöskään uuden hallinnon toimesta, joten brittien tilanne jatkunee huonona vielä pitkään …… hamaan tulevaisuuteen.


Brexitistien luomat harhakuvat elävät vielä briteissä, vaikka luottamus harhakuvien luojiin on mennyt. 

Nyt englantilaisten toivo on laitettu labor- puolueeseen, mutta toivo on turha. 

Ei labourilla ole työkaluja asioiden korjaamiseen ennenkuin joskus pitkän ajan kuluttua, kun brexitistien aiheuttamat syvät haavat brittien itsetuntoon ovat vähän parantuneen ja kun siellä taas ollaan valmiita liittymään uudestaan EU:hun.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu