Suomalaisten onnellisuus voi olla ongelmallista, ainakin Suomen poliittiselle oppositiolle

Kaikki suomalaiset eivät suinkaan pidä siitä että suomalaiset ovat onnellisia, tai, siitä että suomalaisia luullaan onnellisiksi.

Opposition on vaikeata kerätä ääniä onnelliselta ja tyytyväiseltä kansalta. Opposition etu on tyytymätön kansa, erityisesti johtajiinsa tyytymätön kansa,  joka haluaa vaihtaa johtajansa paremmiksi ja tietenkin oppositio on tarjoamassa itseään äänestäjille parempana vaihtoehtona.

Opposition kauhistus on tyytyväinen kansa, erityisesti johtajiinsa tyytyväinen kansa.

Miten oppositio voi pärjätä vaaleissa jos kansa pitää itseään onnellisina ja joka on tyytyväinen päättäjiinsä?


Suomessa vallitsee juuri nyt tällainen opposition kannalta piinallinen asiantila. Miten oppositio voi muuttaa tämän itselleen epäedullisen asetelman itselleen edullisemmaksi?

Jos tyytymättömyyttä ei kansassa ole, sitä pitää luoda. Ihmisille pitää kertoa etteivät he voi olla onnellisia vaikka ulkomailta niin väitetään. Ihmisille pitää vakuuttaa että he ovat itseasiassa onnettomia ja onnettomuus johtuu kelvottomasta hallituksesta, joka pitää vaihtaa, jotta ihmiset voisivat olla oikeasti onnellisia.

Jos hallituksen tekoja ei voida osoittaa vääriksi, pitää hallituspuolueet ja sen kansanedustajat ja ministerit osoittaa muuten  kelvottomiksi. Pitää käydä hallituksen ministerien, kansanedustajien ja heitä kannattavien ihmisten kimppuun, jos ei fyysisesti, niin ainakin henkisesti.   Pitää maalittaa, pitää osoittaa että ministerit ovat vääriä, väärän ikäisiä, väärää sukupuolta, rumia, väärin puettuja ja väärin kammattuja.

Toki vääriä tekojakin löytyy kun oikein etsitään. Pääministerin suurin virhe tähän mennessä on jo löytynyt. Se on poseeraaminen väärissä medioissa. Pääministerimme kuva koristaa kansainvälisiä julkaisuja, mutta ei Suomen oppositon julkaisuja. Se on vääryyttä ja selvää poliittista syrjintää se.

+4

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu