Suomi tukee “terroristijärjestö’  Hamasia

Suomi tukee “terroristijärjestö’  Hamasia avustamalla Gazan asukkaita,  Näin  siksi että koko Gazan siviiliväestö, se jota avustetaan, jotta ne pysyisivät hengissä, ovat Hamasin kannattajia ja osa sitä suunnitelmaa mikä Hamasilla on, eli Israelin valtion tuhoaminen ja sen poistaminen maan päältä, tai ainakin Palestiinasta. 

Gazan väestöä ei voida erottaa Hamasista. Koko Gazan väestö on yhtä kuin Hamas. Kun Gazan väestölle viedään ruokaa, lääkkeitä, saniteettitarvikkeita ja muuta tarpeellista, se sama apu menee tietenkin myös hamasin taistelijoille, jotka ovat gazalaisia ja gazalaisten poikia, veljiä, isiä, enoja, setiä, serkkuja ja pikkuserkkuja ja ne taistelevat kaikkien  gazalaisten puolesta Israelia vastaan  ja niitä  taistelijoita muut gazalaiset. siviilit, naiset, lapset ja vanhukset ihmiskilpinä suojelevat.

Hamasin tuhoaminen merkitsee Israelille sitä että koko Gazan väestö pitää surmata ja kaikki mitä siellä on pitää hävittää ja hajottaa maan tasalle ja kaikki viljelyskelpoinen maa pitää vielä varmuuden vuoksi myrkyttää, niin että kaikki elinkeinot siellä olisivat tulevaisuudessa mahdottomia.

Varmaan näin vielä tapahtuu.  Ainoastaan Joe Biden voi sen estää, niin kauan kun se on vielä vallassa jenkkilässä. Sitten kun Trump astuu jenkkilässä takaisin valtaistuimelle, gazalaisten kansanmurha varmastikin toteutetaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu