Tämä on haittakirjoitus erilaisista haittailmiöistä,  kuten  arvokonservatismista

On puhuttu paljon erilaisista haittailmiöistä,  kuten haittamaahanmuutosta, mutta myös haittamaahanmuuttajista,  eli maahanmuuttajista joista on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Vähemmän on puhuttu sellaisista maahanmuuttajista joista on enemmän hyötyä kuin haittaa, eli niistä joiden ansiosta Helsingin liikennelaitos toimii, joiden ansiosta marketeista saa myös kotimaisia vihanneksia, jotka poimivat meidän suomalaisten marjat meidän metsistämme ja joiden ansiosta rakennetaan sekä haitta- että hyötyihmisille uusia koteja, kouluja, sairaaloita ja erilaisia tuotantolaitoksia missä työskennellä ja jotka siivoavat nämä yhteiset rakennukset.  En puhu heistä tässäkään, vaan keskityn haittailmiöihin.


On myös muita haittaihmisiä kuin ne haittamaahanmuuttajat,  on olemassa kovin paljon myös meitä haittasuomalaisia.  Periaatteessa kaikki ne ihmiset joista on yhteiskunnalle enemmän haittaa kuin hyötyä ovat haittaihmisiä.  

Rikolliset, juopot, narkkarit  jne. ovat haitallisia, puhumattakaan elinkeinoelämään ja valtiovallan koneistoon soluttautuneista vakoojista, joiden tehtävänä on hyödyttää vieraita maita vahingoittamalla meidän maatamme.  

Lisäksi liikkeellä on tavaton määrä kaikenlaisia muita  huijareita, romantiikkahuijareista pyramidihuijareihin ja erilaisilla konsteilla ihmisten pankkitunnuksia ja salasanoja kalasteleviin  ketkuihin.  


Kaikki  koululaiset, kaikki alle kouluikäiset taaperot, kaikki sairaat, kaikki työkyvyttömät, kaikki työttömät, kaikki me eläkeläset.  Kaikki me olemme haittaihmisiä.  Meitä haittaihmisiä on melkoinen joukko täällä Suomessa,  parisen miljoonaa kaikenkaikkiaan,  näin arvelisin.


Kaiken edellä mainittujen lisäksi maassamme on tietenkin myös haittapolitikkoja,  politikkoja jotka aamiaisellaan syövät käytännössä veronmaksajien ruokapöydissä, kuten meidän pääministeri, jonka hulppeat häätkin oli kustannettu hänen veronmaksajien rahoilla maksetulla palkallaan.

Poliitikoista kaikkein haitallismpia ovat kuitenkin arvokonservatiivit, varsinaiset haittapoiitikot, jotka eivät halua hallita vain meidän ulkonaista käyttäytymistämme, vaan myös sitä miten ajattelemme ja mihin uskomme.  He eivät ole vain  orwelilaisen yhteiskunnan säilyttäjiä,  he ovat myös sen luojia. 

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu