Terrori-isku Venäjällä

Oliko Duginin tyttären murha Venäjällä oikeutettu ja oikea teko, sitä nyt kysellään ja ihmetellään ja kansalaiset ovat erimielisiä asiasta.

Minun mielipiteeni on että se oli terroriteko ja murha, eikä tietenkään oikeutettu.

Venäjä on sodassa ja sodassa tehdään tekoja jotka eivät ole oikeutettuja.  Venäläiset terroristit tekevät Ukrainassa joka päivä murhia ja tappavat ukrainalaisia summittaisella tavalla.  Eivät nekään teot ole tietenkään missään mielessä oikeutettuja.

Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu.  Niin väitetään ja sanotaan.

Ei tietenkään ole hyväksyttävää että toivoisi kenenkään hukkuvan, ei edes niiden miekkaan tarttuneiden hukkumista pitäisi toivoa eikä edistää, ei ainakaan niiden kristillisten oppien mukaisesti joiden pitäisi olla kaiken moraalin perusta täällä Euroopassa.

Mutta kristillisyys on loppujen lopuksi vain pintakiiltoa, se on ohut kuori, tai naamio.  Naamioiden takana ovat sitten pimeyden voimat, alkuihmiset joilla ei ole mitään muuta moraalia kuin ehkä oman reviirin, oman elinpiirin levittämisen moraali ja toisaalta itse henkiin jäämisen moraali.

Se että sodan menetelmät, sodan terrori, sattuu vaikuttamaan jonkun alku-ihmisen omaan elämään ja hänen omaan  geneettiseen perintöönsä on äärimmäinen takaisku, mihin varmaankaan ei ole uskottu.  Mutta sellaista sattuu ……. sodassa.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu