Tynkkysen tavoitteet YLE:n suhteen

Tynkkysen halu sensuroida  YLE:n ohjelmia on vain yksi osoitus siitä miten epärealisisella pohjalla tavallisten persujen tavoitteet muuttaa maailmaa ovat.  

Se että Tynkkynen on kansanedustaja ei muuta sitä asiaa että hän on tavallinen persu, jolla on tavalliset persutoiveet ja persuhaaveet ja persutavoitteet, kuten se että YLE:stä voitaisiin tehdä persujen propagandan väline.


Valitettavasti tällainen toive ei ole sopusoinnussa niiden periaatteiden kanssa joita Suomessa on totuttu kunnioittamaan.  Toki se on sopusoinnussa esimerkiksi Puolassa, Unkarissa ja Venäjällä vallitsevan käytännön mukaan.  Niissä maissahan mediasta on tehty vallitsevan puolueen propagandavälineitä.


Toki YLE:n tuotantoa voi minun puolestani karsia, kunhan ei karsita siitä osasta ohjelmistoa mitä minä tapaan seurata.   Muut voivat sitten olla eri mieltä siitä mitä pitäisi karsia.


Jos YLE jaettaisiin siten että olisi asiaohjelmia, viihdeohjelmia ja vaikkapa taideohjelmia, kutakin omilla kanavillaan, niin jokainen voisi valita mitä kanavia he haluavat katsoa ja laskutus tapahtuisi jokaisesta kanavasta erikseen. 

Jokainen voisi valita katsottavakseen kaikki kolme kanavaa, tai kaksi tai yksi kanavaa, tai ei yhtään kanavaa ja laskutus olisi sitten sen mukainen. Tämä olisi reilumpi systeemi, mutta en tiedä olisiko se teknisesti tai taloudellisesti mahdollista toteuttaa. 


YLE:n kanavat kipailisivat katsojista toistensa ja kaupallisten kanavien kanssa normaaliin tapaan. Kanavien asiasisältöihin politikkojen ei pidä näppejänsä laittaa, ei ainakaan sen enempää kuin nykyisinkään.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu