Ukrainan sota 2

Jenkkien äärioikeiston, eli trumpistien kovasta vastustuksesta ja taktiikasta huolimatta jenkit tulevat antamaan jatkossakin Ukrainalle massiivista rahallista ja sotilaallista  tukea.

Minua askarruttaa kovasti että miksi nämä trumpistit tätä tukea niin kovasti vastustavat, mutta siihen ei ole minulla mitään vastausta, vaikka olettamuksia onkin, joten jätän sen asian käsittelemisen väliin.


Sen sijaan massiivinen tukipaketti Ukrainalle merkinnee nyt sitä että jenkkien enemmistö, myös republikaanien enemmistö, eivät halua Ukrainan häviävän sotaa.

Jos Ukrainan haluttaisiin voittavan sodan, tukipaketin pitäisi olla paljon suurempi.  Tämän kokoisella tukipaketilla Ukrainan uskotaan pystyvän jatkamaan sotaa ja kuluttamaan Venäjän sotakoneistoa ja Venäjän taloutta.


Sitä on turhaa kuvitella että venäläiset tähän sotaansa kyllästyisivät, siellä on nyt sellainen kansallismielinen hurmos päällä että jokainen joka vastustaa sotaa koetaan kansan viholliseksi.  Harva venäkäinen  uskaltaa vastustaa sotaa julkisesti ja se on heille henkilökohtaisesti uhkarohkea ja hengenvaarallinen teko.


Tuskin sota loppuu näillä näkymin kummankaan osapuolen voittoon näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa, mutta pitää se ainakin Venäjän sotakoneiston työllistettynä Ukrainaan, niin etteivät ne uhkaa natomaiden rajoja, eikä sitä viidettä pykälää tarvitse aktivoida, eikä suomalaisiakaan näin ollen tarvitse lähettää mihinkään sotahommiin minnekään  lähiaikoina.  Toivottavasti ei tarvitse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu